Toptan televizyon alabileceğim yer

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
Herkese hayırlı forumlar. Kafe için 10-15 adet televizyon alımı yapıcam. Fazla sayıda televizyon alacağım için indirim olmasını bekliyorum. Yaşadığım şehirdeki mağazalara sormak aklıma geldi fakat henüz gidip sormadım. İnternetten baktım pek de bir şey bulamadım. Önerebileceğiniz site ya da kurumsal firmalara danış tarzından tavsiyeleriniz var mı ? Oyun için televizyon arıyorum. Philips Ambilight - TCL - Yeni çıkan iFFalcon markaları biraz daha kafama yattı. Önerebileceğiniz farklı marka model varsa fikir almayı isterim. Bütçe maksimum tek bir televizyon için 30k.

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
Direkt e-ticaret sitesinden al geç. Televizyoncu falan toplu derken iyi kitler sana. İstersen televizyon önerelim.
Benimde aklımda direk sitelerden almak vardı ama sormak istedim. televizyon önerisine açığım yukarıda bahsettiğim markalar olmak zorunda değil.50-55" bilgisayara bağlı olucak 4k 60 fps vericek oyunlar. Ekran yırtılması tarzı sorun istemiyorum akıcı olması önemli. Ayriyetten 65 ya da 75" tv olucak. ps5 bağlı olacagı için hdmi 2.1 bildiğim kadarıyla vrr olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,957
Benimde aklımda direk sitelerden almak vardı ama sormak istedim. televizyon önerisine açığım yukarıda bahsettiğim markalar olmak zorunda değil.50-55" bilgisayara bağlı olucak 4k 60 fps vericek oyunlar. Ekran yırtılması tarzı sorun istemiyorum akıcı olması önemli. Ayriyetten 65 ya da 75" tv olucak. ps5 bağlı olacagı için hdmi 2.1 bildiğim kadarıyla vrr olursa daha iyi olur.
30 liraya vrr olan televizyon var mıdır bilmiyorum. Zannetmiyorum.

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
30 liraya vrr olan televizyon var mıdır bilmiyorum. Zannetmiyorum.
50-55" arasındaki televizyonlarda oluyor ama bilgisayara bağlı olduğundan vrr çok önemli değil galiba. 65-75" televizyonda ps5 e bağlı olacak vrr önemli diye biliyorum. 50-55" televizyon için max bütçe 30k 65-75" tv için ise 50k

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
Philips'in 25 bin TL'ye oyuncu televizyonu vardı. 144 Hz ekran, VRR, hatta G-SYNC ve Free-SYNC bile destekliyordu. Keşke şu anda olsa.
keşke olsa ama öyle bir tv bulamadım. İşletmeye koyucam totalda 10 adet 50-55" - 5 adet 65-75" tv alıcam çok da kalitesiz olmasın. Ama ne yazık ki ekonomik şartlardan dolayıda fiyat performans ürünü bakıyorum. 50" tv 12-13k ya var ama oyun oynayan adamın gözleri bozulabilir :) Pc den 4k oyun zaten 50-70 fps arası alıcak o yüzden 120-144 hz tv bakmıyorum. Ama fps düşüşlerinde flnde ekran yırtılması olmamasını istiyorum. Zaten ps 5 de 120 fps veren pek oyun yok en azından ea fc pes 21 ufc mortal kombat tarzı oyunlarda yok. O sebepden ötürü vrr çok önemli mi ya da hangi özellik olması şart onda da fikirlere açığım.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,957
keşke olsa ama öyle bir tv bulamadım. İşletmeye koyucam totalda 10 adet 50-55" - 5 adet 65-75" tv alıcam çok da kalitesiz olmasın. Ama ne yazık ki ekonomik şartlardan dolayıda fiyat performans ürünü bakıyorum. 50" tv 12-13k ya var ama oyun oynayan adamın gözleri bozulabilir :) Pc den 4k oyun zaten 50-70 fps arası alıcak o yüzden 120-144 hz tv bakmıyorum. Ama fps düşüşlerinde flnde ekran yırtılması olmamasını istiyorum. Zaten ps 5 de 120 fps veren pek oyun yok en azından ea fc pes 21 ufc mortal kombat tarzı oyunlarda yok. O sebepden ötürü vrr çok önemli mi ya da hangi özellik olması şart onda da fikirlere açığım.
Bence 75 inçten vazgeçin.
İyi seri ufak panel tercih edin.
55 veya 50 ideal olur bence.

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
Bence 75 inçten vazgeçin.
İyi seri ufak panel tercih edin.
55 veya 50 ideal olur bence.
Ps5 için 65-75 düşünüyordum. 65e yönelebilirim. Ps5 kafelerde 50-55" tv artık yok.Kendini yenilemeyen işletmeler kullanıyor. 65-75 kullanıyor herkes.Simulasyon için 50-55 " düşünüyorum.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,957
Ps5 için 65-75 düşünüyordum. 65e yönelebilirim. Ps5 kafelerde 50-55" tv artık yok.Kendini yenilemeyen işletmeler kullanıyor. 65-75 kullanıyor herkes.Simulasyon için 50-55 " düşünüyorum.
Hocam açıkçası ya bütçenizi yükselteceksiniz ya da optimizasyona gideceksiniz.
Burada kafeler 55 inç halen. Localara 85 inç falan koyuyorlar.
Bu işin o kadar içinde değilim tabi, gördüğüm 2-3 kafeye göre konuşuyorum.

Sizin işinizi iFFALCON çözer ancak;

MEMC var, VA mat panel, ama parlaklık yetersiz maalesef.
Test amaçlı bir adet satın alabilirsiniz bence.

VRR olayı olmadan yırtılmayı önlemek zor maalesef.
PC tarafında V-Sync açmanız lazım.
Konsolda da VRR veya Freesync.

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
Hocam açıkçası ya bütçenizi yükselteceksiniz ya da optimizasyona gideceksiniz.
Burada kafeler 55 inç halen. Localara 85 inç falan koyuyorlar.
Bu işin o kadar içinde değilim tabi, gördüğüm 2-3 kafeye göre konuşuyorum.

Sizin işinizi iFFALCON çözer ancak;

MEMC var, VA mat panel, ama parlaklık yetersiz maalesef.
Test amaçlı bir adet satın alabilirsiniz bence.

VRR olayı olmadan yırtılmayı önlemek zor maalesef.
PC tarafında V-Sync açmanız lazım.
Konsolda da VRR veya Freesync.
Konsola alıcağım televizyonda vrr özelikli 65-75" 60 hz 50k ya bulurum. Pc tarafında ise bakıcaz artık. iFFalcon mantıklı geliyor bana da. u75A serisi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,308
Yerinde olsam çok ciddi iskonto yapılmadıktan sonra elimdeki nakiti kullanmazdım.

Piyasadan yine fiyat al, e-ticaret siteleri peşine 9 taksit yapıyor arada ciddi fark yoksa taksitle alıp
taksit ödemesini enflasyona yaptır :ok

G Çevrimdışı

GaPoW

Yeni Üye
24 Ocak 2026
11
30
Yerinde olsam çok ciddi iskonto yapılmadıktan sonra elimdeki nakiti kullanmazdım.

Piyasadan yine fiyat al, e-ticaret siteleri peşine 9 taksit yapıyor arada ciddi fark yoksa taksitle alıp
taksit ödemesini enflasyona yaptır :ok
Dediğin gibi değmeyecek şekilde olursa nakit bağlamam. Kredi kartına taksit dediğin gibi daha mantıklı vade farkı koyuyor ama sonuç olarak eriyor. Ama genelde hep 3 taksit oluyor.

Geri
Üst Alt