- 23 Kas 2017
- 21,011
YouTube bir kaç video izledim onlarında ram slotu bu şekil korumasız gelmiş paket içeriği aynı
Ama ram işi canımı sıkmadı değil aldığım yer harici birkaç yer ile görüştüm hepsi sorun çıkmaz dedi
Üretici firmalar ram listesini güncellemiyor lar zaten piyasada ki bütün ramler i tek tek kontrol etmiyorlar diye söyledi
Üretici firmalar listelerini güncellemiyor olsa 2. nesil işlemciler için ayrı liste yayınlamazlardı. (Kişisel düşüncemdir.)
Ben donanım satış işinde çalışan biri olmadığım için ürün kutudan nasıl çıkıyor bilemem.
Ama bugüne kadar aldığım ürünlerde, Intel ve AMD tabanlı anakartlarda, genelde soketi muhafaza eden bir plastik koruma kapağı mevcut oluyordu. Belki MSI bundan vazgeçmiş olabilir.
Benim paketi açılmış üründen kastım kullanılmış ürün olabileceğine yönelik bir düşünce idi.
Ürün sorunsuz çalışıyorsa ve kullanılmamış sıfır bir ürün ise sorun yok.
Belleği iade edip yeni bir bellek alma olanağınız var ise öyle yapın.
Ama anladığım kadarıyla henüz tam bir sistem toplamış değilsiniz sanırım.
Tanıdıklarınızda masaüstü bilgisayar var ise, anakartı işlemciyi ve belleği orada test etmeyi deneyin.
Ama aldığınız işlemcide dahili grafik işlem birimi olmadığı için PCI express ekran kartı da bulmanız gerekir.