TOKI 50 BIN KONUT

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Arkadaslar merabalar toki 50 bin konut projesi baslatacak istanbulda 2+1 daireler 114.000 3+1 daireler 177.000 lira gibi fiyatlar dolaşıyo fakat tokinin sitesinden baktım az önce 2+1 daireler 238.000 3+1 daireler 399.000 lira fiyat belirlenmis varmi bilgisu tecrubesi olan arkadasimiz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hemen konuya pat diye girmiş gibi olmayayım sevgili kaya.cihat92,ama bende oğluma alayım demiştim de fiyatları görünce vazgeçmiştim,gerçi İzmirde pek yok ama bana görede uçuk fiyat gelmişti.

NOT:
Sakın bedava istediğim anlamına gelmesin,ama 250-400 arası (2+1,3+1) sanki pahalı gibi geldi bana.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Maliyetleri ve piyasayı bilmem tabi ama İstanbul'da o fiyata daire biraz zor gibi bence. :hmm
Hadi satışa çıktı diyelim, İstanbul'dan daire almak pek mantıklı gelmiyor. :bilmiyom
Nakitle mi alacaksınız yoksa kredi ile mi?

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Maliyetleri ve piyasayı bilmem tabi ama İstanbul'da o fiyata daire biraz zor gibi bence. :hmm
Hadi satışa çıktı diyelim, İstanbul'dan daire almak pek mantıklı gelmiyor. :bilmiyom
Nakitle mi alacaksınız yoksa kredi ile mi?
Hocam faize bulasmak istemiyorum ama nakit o kadar parada zor cikmasi haberlere gore misal 3+1 daire 170 bin lira lik daire %10 20 30 neyse pesinat verilip kalani yilda 2 kez memur maasina yapilan zam kadar zamlandirilmak uzerere max. 240 vadeye bolunuyo kulaga hos gelio ama dogruluk payi ne yazik ki 0 galiba

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam faize bulasmak istemiyorum ama nakit o kadar parada zor cikmasi haberlere gore misal 3+1 daire 170 bin lira lik daire %10 20 30 neyse pesinat verilip kalani yilda 2 kez memur maasina yapilan zam kadar zamlandirilmak uzerere max. 240 vadeye bolunuyo kulaga hos gelio ama dogruluk payi ne yazik ki 0 galiba

Aslında ödeme sistemi faize benziyor gibi.
Banka kredisine göre daha az faize denk gelebilir belki tabi ama bu koşullarda zorunlu değilse borca girmeyin derim.
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Aklima yatmadigi icin yazıyorum

Genellimle hazine arazilerine bina dikiyorlar
hazine arazisinin maliyeti olmadigini dusunursek
fiyatlar ciddi sekilde yuksek.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Aslında ödeme sistemi faize benziyor gibi.
Banka kredisine göre daha az faize denk gelebilir belki tabi ama bu koşullarda zorunlu değilse borca girmeyin derim.
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz?
Evet hocam istanbul sariyer allahtan baba zamaninda ev bark sahibi olmusta bi dairede bana verdi fakat bn istiyorum bu dunyada bi taş ustüne taş koyalim

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
lokasyona göre fiyatlar farklı olur, misal 10 sene önce Ankara'da aynı toki mamakta 30-40bin liraya ev satarken çayyolunda zırhlı birliklerin sosyal tesislerinin hemen üzerinde Eskişehir yoluna bitişik evleri 400-500 binlere sattı. lansman fiyatları dedikleri şey Anadolu'daki kıymetsiz araziler üzerinde yapılan evler için, az daha merkezi lüks yaptıklarında dışarıdaki fiyatlardan yüksek bile olabiliyor toki. müracaat etmeden önce metrekaresine ve fiyatına bakın mutlaka, ayrıca bu yatay mimari projesinde 2+1 evler amerikan mutfak düşük metraj olacak bilgisine ulaştım ayrıca ufak 1 balkon olacakmış. bekar vs... değilseniz 3+1 daha mantıklı bu projede

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Evet hocam istanbul sariyer allahtan baba zamaninda ev bark sahibi olmusta bi dairede bana verdi fakat bn istiyorum bu dunyada bi taş ustüne taş koyalim

Hocam nakitiniz yoksa bence bu zamanda büyük borçlara girmeyin.
Yatırım illa betondan olmak zorunda değil.
Çocuğunuz varsa, ona birikiminizi de bırakabilirsiniz.
Ya da ileride o birikimler bir iş falan birşey kurarsınız çocuğa.

F Çevrimdışı

flip-flop

Aktif Üye
2 Ağu 2018
337
O da faiz bi farki yok banka kredisinden, gene faize bulasmis olursun

Geri
Üst Alt