Tivo Stream 4K ( Lisanslı )

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Telefon bilgisine felan gerek olmuyor, oraları rastgele doldurabilirsin. Önemli olan yer Eyalet ve Posta kodu. Her hangi bir eyaleti seçip, sonra o eyaletten bir posta giriyosun işlem bitiyor ?

Benim üründe kargolandı Aramex uygulamasından takip ediyorum ?
O halde iş bilmez tüketicilerin gereksiz yorumları diyebiliriz :) Benimki de aramex ile geliyor. Gelince yazarım yine. Bakalım kaç günde gelecek.

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Tv box geldi fakat fake adres ile ürünü kaydedemiyorum. VPN felan mı kullanmam gerekiyor?
Not: bu siteden bulduğum adresle kaydolabildim

tivo.jpg

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Tv box geldi fakat fake adres ile ürünü kaydedemiyorum. VPN felan mı kullanmam gerekiyor?
Not: bu siteden bulduğum adresle kaydolabildim

tivo.jpg
Benden sonra sipariş vermene rağmen benden önce teslim almışsın ? benim kargoda bir sorun çıktı büyük ihtimalle bir görüşmem lazım amazonla.

Sen ise şu videoyu aç, 3. dakikadan itibaren izlemeye başla hocam.

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Benden sonra sipariş vermene rağmen benden önce teslim almışsın ? benim kargoda bir sorun çıktı büyük ihtimalle bir görüşmem lazım amazonla.

Sen ise şu videoyu aç, 3. dakikadan itibaren izlemeye başla hocam.

İp tv dahil tüm kurulumları yaptım. İlk izlenimlerime göre cihaz çok güzel çalışıyor. Sesli komut özelliği mi tv sticke göre daha kararlı çalışıyor. Kumandasına ise mest oldum zaten. Hayırlısıyla teslim alırsın inşallah hocam.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
İp tv dahil tüm kurulumları yaptım. İlk izlenimlerime göre cihaz çok güzel çalışıyor. Sesli komut özelliği mi tv sticke göre daha kararlı çalışıyor. Kumandasına ise mest oldum zaten. Hayırlısıyla teslim alırsın inşallah hocam.
Güle güle kullan hocam beğenmene sevindim, mi stick bu cihazla kıyaslamanamaz bile hocam, mi stickten hatta mi box s den bile işlemci, ekran kartı ve ram ( ddr4 ) olarak üstün bir cihazdır.

Benim gönderi en son aşağıdaki gibi kaldı, artık umudu kesmeye başladım, kaybolmuş gibi gözüküyor. Hem Amazon'a, hemde Aramex'e yazdım bakalım nasıl geri dönüş olacak.

25 Şub 2022 07:49Los Angeles, United StatesGönderi, Aramex ayırma merkezinden ayrıldı - varış ülkesine taşınıyor

More61 Çevrimdışı

More61

Yeni Üye
12 May 2018
48
38
Güle güle kullan hocam beğenmene sevindim, mi stick bu cihazla kıyaslamanamaz bile hocam, mi stickten hatta mi box s den bile işlemci, ekran kartı ve ram ( ddr4 ) olarak üstün bir cihazdır.

Benim gönderi en son aşağıdaki gibi kaldı, artık umudu kesmeye başladım, kaybolmuş gibi gözüküyor. Hem Amazon'a, hemde Aramex'e yazdım bakalım nasıl geri dönüş olacak.

25 Şub 2022 07:49Los Angeles, United StatesGönderi, Aramex ayırma merkezinden ayrıldı - varış ülkesine taşınıyor
Menü geçişleri olarak bile tv sticke göre akıyor cihaz :) Benim kargo hareketleri bu şekilde gerçekleşti.

image001d4e6fccc2bfed.png

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
elimdeki cihaz sorunlu olduğu için hala arayıştayım bu cihazmı iyi yoksa google chromecast 4k mı birinci seçeneğim hangisi olmalı.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Bu arada benim cihazda geldi, geç geldiği için 5 gün önce Amazon bana ödediğim parayı iade etti. Cihaz gelince Canlı Sohbetten görüştüm cihaz geldi parayı çekin isterseniz diye, yaşadığınız sorundan dolayı sizden özür diliyoruz, parayı geri almayacağız, cihazı geri göndermenize gerek yoktur, sizde kalabilir dediler. Ben şook ?

P20317-182027.jpg

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Android 10 güncellemesi geldi diye okudum bir yerde. Güncelleyen, deneyen oldu mu?

Geri
Üst Alt