Tivo Arayüzünde İlk Açılışta Uydu/Tv Açma

Salih445

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
Salih445
Bu lanet güncelleme TVye ben yokken yüklenmiş ilk açılışta Akıllı Arayüzü açıyor, TV seçili olduğu halde öyle. Bunu nasıl düzeltirim Düzelmiyorsa eski yazılıma dönelim.

Toshiba 50UL2163DT

yanılmıyorsa ayarlardan yapılabiliyordu By_Trol
biraz kullan beğenmezsen eksi sürümü yüklersin

Ayarlar- Sistem- Daha fazla- Uygulama Önceliğini yayın haline getirince oluyordu sanırım.
Şahsen Tivo'yu genel olarak beğenirim. Yeni şeyler ekleniyor ve güncelleniyor. Geçenlerde D-Smart go uygulamasını App Store dışında kendi uygulama kütüphanesine eklediler. App store'a da artık girilmedigi için D-Smart go'ya giremeycektim. İyi oldu. Yeni güncelleme ile tv listesine İngilizce haber , belgesel, müzik İp kanalları da eklendi. Sanırım bu Tivo'dan memnun olan yalnız benim.

Salih445 Aşağıdaki linkte açıklama yazmıştım.

Ne saçma ayarlar var televizyonda. Özellikle menü yerleşimi çok kötü. O dediğiniz yerde 3 tane otomatik kapanma ayarı vardı. Hepsi de aynı şekilde otomatik kapanma yazıyor. Ne saçmalık.

Ne saçma ayarlar var televizyonda. Özellikle menü yerleşimi çok kötü. O dediğiniz yerde 3 tane otomatik kapanma ayarı vardı. Hepsi de aynı şekilde otomatik kapanma yazıyor. Ne saçmalık.
Onlardan birisi izlerken belirledigin saat boyunca bir şey yapmaz isen otomatik kapatma ayarı. Mesela uyursan 1 saat sonra kapatıyor. Diğeri ise tek seferlik kapatma ayarı. Mesela 1.5 saat sonra kapatsın dersen 1.5 saat sonra kapatır Kanal degistirmene rağmen.
İngilizce'den çevrimi biraz kötü yapmışlar maalesef.

Geri
Üst Alt