Tivibu ev hakkinda

V Çevrimdışı

vichy

Yeni Üye
14 Mar 2023
19
40
Merhaba konuyu nereye acacagimi bulamadım modaratorler doğru yere atarsa sevinirim Turkcell TV plus aboneligim bitti Tivibu ev alacağım fiyat olarak daha iyi denildi Tivibu ev için verilen 3 tıp cihaz varmış Motorola Vestel ve airtes sizce hangi makina alınır ve izleme olanağı daha düzgün olur evdeki internet hızı 75mb aşağı yukarı testlerde 73 bandında geziyor hız şimdiden tesekkuler

PCTeknikElektronik Çevrimdışı
30 Ocak 2024
229
Normal uydu alıcısı gibi kutu veriyorlar sadece üyelik bilgilerini girip kullanıyorsun.
Çok fark etmiyor hangisi uygun olursa onu alın Vestel almayın diyebilirim diğer ikisi hakkında fikrim yok ..

D Çevrimdışı

Denji

Yeni Üye
16 Ağu 2025
16
26
Şimdi bütün Tivibu kutularını kullanmış biri olarak konuşacagim eğer abone olmayı düşünüyorsanız Tivibu go abonesi olun Tivibu evdeki cihazlar android destekli tivibu ve ateş rich Media box dışında iyi deil (gizli android) eğer ama mevcut bir aboneliğiniz varsa Tivibu ev abonesiyseniz ve Tivibu kutunuz bozulmuş sa ilk site rich Media boxu isteyin android dışında en hızlısı odur eğer stokta kalmadıysa(artık eski nesil kutular üretilmiyor)humax varsa onu alın airtires varsa uzak durun airtires cihaz bir faciadir yavaş ve hantal bir cihaz

Eski ve az konuşulan konuyu zortlatmak istedim bı tik😄

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,539
Şimdi bütün Tivibu kutularını kullanmış biri olarak konuşacagim eğer abone olmayı düşünüyorsanız Tivibu go abonesi olun Tivibu evdeki cihazlar android destekli tivibu ve ateş rich Media box dışında iyi deil (gizli android) eğer ama mevcut bir aboneliğiniz varsa Tivibu ev abonesiyseniz ve Tivibu kutunuz bozulmuş sa ilk site rich Media boxu isteyin android dışında en hızlısı odur eğer stokta kalmadıysa(artık eski nesil kutular üretilmiyor)humax varsa onu alın airtires varsa uzak durun airtires cihaz bir faciadir yavaş ve hantal bir cihaz

Eski ve az konuşulan konuyu zortlatmak istedim bı tik😄
konu hort olsa bile bilgi bilgidir.

D Çevrimdışı

Denji

Yeni Üye
16 Ağu 2025
16
26
Bende kablonetçiyim f/p :ok
Valla kablonet tivibuya göre daha iyidir F/p acisindan suanlik diğer oparötörlere geçmeme sebebim türktelekomun suanlik Tivibu kutularina özen göstermesi ama müşteriye malesef teknik servis dışında düzgün davranan yok

Gelişme göstermese çok geçmeden TV+ gecicektim :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,539
Valla kablonet tivibuya göre daha iyidir F/p acisindan suanlik diğer oparötörlere geçmeme sebebim türktelekomun suanlik Tivibu kutularina özen göstermesi ama müşteriye malesef teknik servis dışında düzgün davranan yok

Gelişme göstermese çok geçmeden TV+ gecicektim :ok
kablonette akıllı kutu gelene kadar tv kısmı 5 para etmezdi, şimdi diğer İSS aralarında ki açığı kapatıyorlar. Allah var uzun yıllardır kullanıyorum aman aman kesinti, kopma problemiyle karşılaşmadım

D Çevrimdışı

Denji

Yeni Üye
16 Ağu 2025
16
26
kablonette akıllı kutu gelene kadar tv kısmı 5 para etmezdi, şimdi diğer İSS aralarında ki açığı kapatıyorlar. Allah var uzun yıllardır kullanıyorum aman aman kesinti, kopma problemiyle karşılaşmadım
Valla tivibuda bı arıza olursa başa bela ilk arizamda müşteri hizmetleri arayıp arıza kaydı actirmistim açtıktan sonra 2-3 sonra gelmişlerdi geldikleri anda hiç biseye bakmada farklı nesil bı kutu vermişlerdi.sanirim humaxtı ondan sonra iki gün sonra bozulmusu bir arizam yüzünde 4 kere arıza kaydı açmıştım düzgün bir kutu gelmesi için sonra ztenin android özellikleri kapatılmış bir versiyonlarini vermişlerdi düzelmişti :bilmiyom

Geri
Üst Alt