Vallahi o mesajı okuyunca sota ustaya sormak lazım diye bir espiri geldi aklıma, sen benden önce davranmışsın ustam ?Benimle alakası yok![]()
usta orjinal conta 100 tl ise bu fahiş fiyatı isteyene ne denir acaba25 yıllık saatçi bir abiniz olarak bişeyler yazayımmı tutamıyorum kendimi.öncelikle konuyu acan arkadaş nerden tutsam elinde kalıyorsun.ve usta dedigin adamı çok cok affa sığınarak söylüyorum. mağazamda temizlik elemanı bile yapmam.tissot contaları bir tarafı ince bir tarafı kalındır kapaktan çıkardığın gibi takmasan yani ters takarsan,bırak pres makinasını 10 ton baskı yapsan kapatamazsın.son olarak 450 dediğin contayı sana 100 tl ye değiştiririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ha bu arada tissota farklı bir conta denemeye kalkan ustaysa benim servisteki kalfa onun yanında beyin cerrahı olur herhalde.selamımı söyle
Sayın 25 yıllık saatçi ağabeyimiz, madem konuya bu kadar vakıfsınız ve bu mesleğin içinden birisiniz anlaşılan.25 yıllık saatçi bir abiniz olarak bişeyler yazayımmı tutamıyorum kendimi.öncelikle konuyu acan arkadaş nerden tutsam elinde kalıyorsun.ve usta dedigin adamı çok cok affa sığınarak söylüyorum. mağazamda temizlik elemanı bile yapmam.tissot contaları bir tarafı ince bir tarafı kalındır kapaktan çıkardığın gibi takmasan yani ters takarsan,bırak pres makinasını 10 ton baskı yapsan kapatamazsın.son olarak 450 dediğin contayı sana 100 tl ye değiştiririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ha bu arada tissota farklı bir conta denemeye kalkan ustaysa benim servisteki kalfa onun yanında beyin cerrahı olur herhalde.selamımı söyle
ya buldum geçireyim mantığı yada orjinal servisten fiyat verildi.şöyle diyeyim servise girdiğinde sadece conta değil bakım ve pil ücretleride eklenir.biz yedek parçaları bi şekilde tedarik ediyoruzusta orjinal conta 100 tl ise bu fahiş fiyatı isteyene ne denir acaba
dostum haklısın verdiğim cevabı tekrak okudum hatalıyım.sen yinede ustana selam söyle.Sayın 25 yıllık saatçi ağabeyimiz, madem konuya bu kadar vakıfsınız ve bu mesleğin içinden birisiniz anlaşılan.
Keşke bu kadar uzun uzun küçümseyici ve kibirli yazı yazacağınız enerjinizi, konunun en başında yardımcı olmak için 2 satır bir yazı yazsaydınız da faydanız dokunsaydı...
Sizin selamınız söylerim o ustama, ayrıca ustam iş aramıyor sizin yanınızda temizlikçi olarak çalışamayacak kadar yaşlı, belkide babanız yaşında emektar bir saat ustası, siz her ne kadar usta değil desenizde....
Okuduğunuzu anlayamama sorunu var sanırım sizde.dostum haklısın verdiğim cevabı tekrak okudum hatalıyım.sen yinede ustana selam söyle.
Az önce size ne yazdım beyefendi.
@Fatih009,
bilmediğin konular hakkında ulu orta bilmişlik veya bilmeyerek paylaşımlar yapmaya kalkma.markaların hukuki alanlarına girmektesin bilgin olsun.