Tıraş makinesi tavsiyesi

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Yeni Üye
7 Eyl 2025
21
44
Şaç ve sakal için alacağım.
Braun düşünüyorum özellikle net bir şekilde %100 su geçirmez dedikleri ürünlerden birini istiyorum ama onda da resimlerde saç ve sakal yok sadece "Tüm vücut" yazıyor

Bunu kullanan var mı? Sakal ve saç yapabiliyor mu?

Su geçirmez olması çok önemli son tıraş makinemi su hasarı yüzünden kaybettik :( O yüzden lütfen su altına tutabilirsiniz, suya dayanıklı gibi laf oyunlarına dikkat edelim.Denize düşşe bozulmayacak bir ürün istiyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,963
Philips BG3017 modeli uzun yıllardır kullanıyorum memnunum fakat o nalet olası kesici başlığı cihazdan pahalı :haha

Senin seçtiğin modelin de başlığı aynı.

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Yeni Üye
7 Eyl 2025
21
44
Philips BG3017 modeli uzun yıllardır kullanıyorum memnunum fakat o nalet olası kesici başlığı cihazdan pahalı :haha

Senin seçtiğin modelin de başlığı aynı.
Sanırım saç için bir başlığı yok. benim gösterdiğim üründe de bir başlık var ama saça uygun değil gibi.

Edit: Yani o model gerçekten 1.000 Tl civarında satılıyor başlıkta nenden böyle bir saçmalık olmuş anlamadım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,963
Sanırım saç için bir başlığı yok. benim gösterdiğim üründe de bir başlık var ama saça uygun değil gibi.

Edit: Yani o model gerçekten 1.000 Tl civarında satılıyor başlıkta nenden böyle bir saçmalık olmuş anlamadım.
Inan bende bilmiyorum önceki sene amazonda orjinal başlığı tesadüf 500tl bulup almıştım.

Vücut yazan ürünlerde genellikle bu başlık kullanır ve saç, sakala uygun değil.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,555
Philips MG7745/15 kullanıyorum, kalitesi tatmin edici. Bıçak keskinliği oldukça iyi.
Plastik aksesuarlar biraz fiyatı şişiriyor ama, aradığınızı bulacağınıza eminim.
Suda kullanılabiliyor.

Philips 7000 serisi bakabilirsiniz.

Geri
Üst Alt