TİP 31 DEVRESİ İLE TELEVİZYONA KATTIĞIM RENK :)

@fikoloji, eline saglik guzel olmus. Baska renkleride eklersen dahada guzel olur.

Benzer calismayi ses sistemime yapmayi dusunuyorum.

ben ses sıstemıne yapmıştım bi ara.. yuksek seste ancak bu sekılde ışık alabıldım. o da bınayı yerınden hoplattı :hihi sökmek zorunda kaldım

ben ses sıstemıne yapmıştım bi ara.. yuksek seste ancak bu sekılde ışık alabıldım. o da bınayı yerınden hoplattı :hihi sökmek zorunda kaldım
Jak la değil de ses e duyarlı dır büyük ihtimalle. Yoksa bangır bangır ötüyor da ledler de aynı şekilde yanar.

ses sisteminin Bas kabınıne bagladım dırek + ve - olarak.
Ama bunu benim yaptığım gibi yaparsanız. Verimli olacaktır. Başa gelen enerji daha düşük kalıyor bu yüzden sonuna kadar açınca yanıyor. Siz direk Ledi bağlamış siniz o yüzden yetersiz kaldı.

Benim zamanında orjinal bir fikrim vardı ancak gerekli altyapıyı yapamadığım için gerçekleştirmedim.
Gerekli programlama bilgisi olsa yapabilirdim.:hihi
Orjinal bi projeydi. :sirit

Benim zamanında orjinal bir fikrim vardı ancak gerekli altyapıyı yapamadığım için gerçekleştirmedim.
Gerekli programlama bilgisi olsa yapabilirdim.:hihi
Orjinal bi projeydi. :sirit
Nasıl birşey di acaba

Nasıl birşey di acaba

Bunun gibi sese göre ışık veren bir vu metre projesiydi ama dekorasyon objesi olarak da kullanılabilecek bir şeydi.:seytan
Hala yapılmadı bence öyle birşey.
Yapıldıysa da haberim yok.
Birileri sayemde zengin olmasın diye detay vermiyorum. Vu metre işte. :hihi

Bunun gibi sese göre ışık veren bir vu metre projesiydi ama dekorasyon objesi olarak da kullanılabilecek bir şeydi.:seytan
Hala yapılmadı bence öyle birşey.
Yapıldıysa da haberim yok.
Birileri sayemde zengin olmasın diye detay vermiyorum. Vu metre işte. :hihi
vuu diyon yani :tara allah gönlünce versin ne diyim :sirit

Geri
Üst Alt