I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Merhaba. Tiguan mı 3008 mi? Hangisini tercih ederdiniz? Neden?
Malzeme kalitesi ve yalitim en basta geliyor ,3008 kotu degil tabiki ama ben Tiguan tercih ederdim aradaki fiyat farkini bilmiyorum piyasayi coknuzun zamandir takip etmiyorum arada ciddi fiyat farki var ise 3008 tabiki tercih edilebilirP Pascall35 Golf 7.5 ile 2008 arasındaki farklardan biraz bahseder misin?
Abi kimse yanlış anlamasın. Suv bineceksen motor bir V6 olmalı gönül V8 yana.PSA motora yanlış yapmadığın sürece ömrünü bitiremezsin.
Ben ikisini de almazdım çünkü SUV sevmiyorum. Şehirde kullanım için insanlar neden SUV alır onu da anlamakta zorlanıyorum. Norveç'te falan yaşasan anlarım; karlı yollar, 4 çeker ihtiyacı falan filan. Yakıt israfı ve yer israfı gibi geliyor bana. Sitenin otoparkında bile gemi gibi sedan araçlar yüzünden çok sıkışıklık oluyor. Bizim insanımızdaki sedan ve SUV sevdası bitmez.
Bir arkadaşıma nedenini sormuştum bana yerden yüksek araçlardan hoşlandığını söylemişti. Demek ki öyle rahat ediyor Türkiye'de çoğu insanın gösteriş için aldığını düşünüyorum. Bir eleştiri değil tabi ki, herkes ne tip aracı seviyorsa ona binsin
Sana bir Fastback yakışırAbi kimse yanlış anlamasın. Suv bineceksen motor bir V6 olmalı gönül V8 yana.
Fakat son zamanlarda enteresan şekilde yüksek beygirli hatchbag araçlar ilgilimi çok çekmeye başladı.
Yavaş olsun ıslak kavrama olsun, Tork konvertörlü olsun....@Sota şimdiki Tiguanların şanzımanı 7 ileri ıslak kavrama. Şunu açıkça belirteyim yıllardır DSG şanzımanlı araç kullanıyorum (Golf 7.5 - Passat ) Şimdiye kadar hiç şanzıman arızası olmadı