M
maymunkral
Aktif Üye
- 30 May 2018
- 358
- 42
Amazondaki sipariş hala kargoya verilmeyince siparişi iptal ettim. önerilere açığım.
Sunny'e bir şans verin?Amazondaki sipariş hala kargoya verilmeyince siparişi iptal ettim. önerilere açığım.
usb den film izlemek istiyorum. sunny o nedenle benim için iyi bir tercih olmayacaktır.Sunny'e bir şans verin?
Botech Wzone alabilirsinusb den film izlemek istiyorum. sunny o nedenle benim için iyi bir tercih olmayacaktır.
Bin liraya Tivo Stream 4K buldum. usb c çıkışı işimi göreceği için satın aldım. ama Tivoyu Grundig 65GFU8960 ile kullanacağım. 70U9600'ü mecool km2 ile kullanacağım. ikisi ile de tivimate deneyimlerimi yazarım.
Hayırlı olsun güzel cihaz bende var, stick olarak en seri, en stabil cihazlardan.Bin liraya Tivo Stream 4K buldum. usb c çıkışı işimi göreceği için satın aldım. ama Tivoyu Grundig 65GFU8960 ile kullanacağım. 70U9600'ü mecool km2 ile kullanacağım. ikisi ile de tivimate deneyimlerimi yazarım.
Merhaba kaç güne geldi teslimat tarihini 1 ay sonraya veriyor.Ürün elime ulaştı hocam birkaç gün oldu yazamadım kusura bakmayın. Fena değil gibi görünüyor.
Sizin paylaştığınız amazon germany ben diğer satıcıya baktım diğer saticidan alan varmi güvenilir mi? arada 500 tl fark var.Şu anda güncel kurla alttaki fiyata geliyor.
Beklemeden 2yıl garantili biraz daha uyguna Atlanta Colovu tercih edilebilir. Yanında 3 ayda Dsmart go hediye veriyorlar.
Diğer satıcı mağazasını henüz açmış hiç alışveriş yok o yüzden paylaşmadım.Sizin paylaştığınız amazon germany ben diğer satıcıya baktım diğer saticidan alan varmi güvenilir mi? arada 500 tl fark var.
17 Temmuz sipariş. 8 Ağustos teslim.Merhaba kaç güne geldi teslimat tarihini 1 ay sonraya veriyor.