Thomson THA100 ( Lisanslı ) Android Box

Amazondaki sipariş hala kargoya verilmeyince siparişi iptal ettim. önerilere açığım. :)

Botech Wzone alabilirsin

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bin liraya Tivo Stream 4K buldum. usb c çıkışı işimi göreceği için satın aldım. ama Tivoyu Grundig 65GFU8960 ile kullanacağım. 70U9600'ü mecool km2 ile kullanacağım. ikisi ile de tivimate deneyimlerimi yazarım.

Bin liraya Tivo Stream 4K buldum. usb c çıkışı işimi göreceği için satın aldım. ama Tivoyu Grundig 65GFU8960 ile kullanacağım. 70U9600'ü mecool km2 ile kullanacağım. ikisi ile de tivimate deneyimlerimi yazarım.
Hayırlı olsun güzel cihaz bende var, stick olarak en seri, en stabil cihazlardan.

Ürün elime ulaştı hocam birkaç gün oldu yazamadım kusura bakmayın. Fena değil gibi görünüyor. :)

Şu anda güncel kurla alttaki fiyata geliyor.

Screenshot_1ec651ca65b7c0122.png

Beklemeden 2yıl garantili biraz daha uyguna Atlanta Colovu tercih edilebilir. Yanında 3 ayda Dsmart go hediye veriyorlar.

Screenshot_2360422a3aa13bc66.png

Şu anda güncel kurla alttaki fiyata geliyor.

Screenshot_1ec651ca65b7c0122.png

Beklemeden 2yıl garantili biraz daha uyguna Atlanta Colovu tercih edilebilir. Yanında 3 ayda Dsmart go hediye veriyorlar.

Screenshot_2360422a3aa13bc66.png
Sizin paylaştığınız amazon germany ben diğer satıcıya baktım diğer saticidan alan varmi güvenilir mi? arada 500 tl fark var.

Sizin paylaştığınız amazon germany ben diğer satıcıya baktım diğer saticidan alan varmi güvenilir mi? arada 500 tl fark var.
Diğer satıcı mağazasını henüz açmış hiç alışveriş yok o yüzden paylaşmadım.

Güzel Fırsat

Ücretsiz Prime teslimat ve gümrük vergileri dahil 1059 TL ye geliyor.

Satıcı: Strong France
Gönderen: Amazon

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@Umut Barış

şuan 1111tlye geliyor toplam. bu fiyata sizce iyi bir box mı

Geri
Üst Alt