THH'ye Değişim için Başvurduğum Ürün için İade Talebi Oluşmuş

Salih445

Süper Üye
Puan 93
Çözümler 0
Salih445
20-25 gün önce aldığım şu ürün;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Otomatik yağlamalı ve 10 pilli akü denildiği için aldım. Üründe gelen aküler 5 pilli. Ben de Trendyolda uzlaşmazlık gibi olay olmadığı için yorum atarak talep ilettim dönüş alamayınca THH'ye başvurdum. 10+10 toplamda 20 adet pil olması gerekirken 5+5 10 adet olduğu için, ya bir adet 10 pilli batarya, ya da elimdekilerin 10 pilli olanlarla değişmesini istedim. Sonuçta bu şekilde satış yapılıyor.

Sabah trendyoldan iade talebi geldi. Kargo kodu gelmiş. Ben iade etmek istemedim ki?

Ne yapmalıyım?

THH kararını buraya ekler misiniz.

Ekran-goruntusu-2024-12-10-191238.png
Ekran-goruntusu-2024-12-10-191120.png

işlem dökümüne göre henüz karar alınmamış. Trendyol iş uzamadan ürünü iade almak istiyor.

Evet sorunum bu. Dedim belki elimdeki 5 pilli bataryaları geri alıp yeni batarya gönderirler ama bilgilendirici bir şey atmamışlar, ne yapmalıyım.

Evet sorunum bu. Dedim belki elimdeki 5 pilli bataryaları geri alıp yeni batarya gönderirler ama bilgilendirici bir şey atmamışlar, ne yapmalıyım.
THH kararını bekleyebilirsiniz yada Trendyol iletişime geçip iade istemediğinizi belirtin.

xxx84d788ca2b2bf3ac.png

2. savunma neden istenir ki?

KararFormu_page-0001aa175f0f2a37a7b0.jpg

Bunu nereye iletmem gerekiyor

trendyol'u şikayet ettim, trendyola mı atayım kararı?
Evet trendyol müşteri temsilcisiyle iletişime kur.
Kararın onlara ulaşmasını beklemeden dosyayı onlara yolla zaman kazanmış olursun.

Evet trendyol müşteri temsilcisiyle iletişime kur.
Kararın onlara ulaşmasını beklemeden dosyayı onlara yolla zaman kazanmış olursun.
Satıcı firma "Germany Technology" bununla iletişime geçmesi gerekmiyormuydu? Zaten iade o firma istemiş. Büyük olasılıkla isteği yerine getiremediği için iade istiyor.
Salih445 siz "Germany Technology" satıcı firmayla iletişime geçtiniz mi?

Satıcı firma "Germany Technology" bununla iletişime geçmesi gerekmiyormuydu? Zaten iade o firma istemiş. Büyük olasılıkla isteği yerine getiremediği için iade istiyor.
Salih445 siz "Germany Technology" satıcı firmayla iletişime geçtiniz mi?
Trendyol'u şikayet etmiş. Sorunu trendyol çözecek.

Geri
Üst Alt