Q70 55 ekran malesef hocam tv gözle bir sıkıntı anlamadım ama usb'den takıp izleyebileceğim sıkıntılarını görebileceğim bir eklentimiz var mı? ya da kapalı q60 mı almalıyım Adem Helvacı
Bu videodaki uygulamayı telefonuna kur (Andorid telefon olmalı) Sonra mağazaya git, tv yi aç, WİDİ özelliğini aktif et ve telefonunu bağla.
Uygulamayı çalıştır ve paneli dikkatlice incele, her renkte tek tek bak bakalım ölü pixel veya canlı pixel var mı?
Özellikle beyaz ekranda dikkatli bak, çalıştığı süre zarfında tozlanma islenme belirtileri var mı?
Q70 hafife alınacak tv değil. 8500den yüksek normal satış fiyatı, Adamlar belki de iyilik yapıyor ama biz temkinli olmak zorundayız.
Uzun ömür konusunda hiç bir marka için garanti vermem ben lakin Q80 söz konusu ise 1200tl fazla verir onu alırım kişisel tercih olarak, gözüm hiç görmez LG vs.Adem bey konu dışı ama
lg sm9010 teşhiri 7800 e veriyor vatan.
samsung açılmamış kutu q80 9000 lira sizce film ve günlük uydu yayınları için hangisi tercih edilmeli uzun ömürlü olarak
samsung açılmamış kutu q80 9000 lira sizce film ve günlük uydu yayınları için hangisi tercih edilmeli uzun ömürlü olarak
Vestel de panelinden kaç saat kullanıldığını görebiliyordum varsa bu tv de de öyle birşey kullanım saatine bakın belki karar vermenize yardımcı olacaktır birde tabi Adem hocamında söylediği gibi ölü,canlı piksel ve tozlanma sorunları...