Termometre tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lolman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lolman

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
lolman
Çok pahalı olmayan işimi görebilerek özellikle doğru ölçüm yapabilen termometre tavsiye edermisiniz.

Şöyle bir ürün buldum ama ne kadar iş görür bilemiyorum

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

ne amaçlı kullanacaksın?

oda sıcaklığı için istersen hem iç hemde dış sıcaklığı ölçen var ,Bir merak aldım kışın kombi doğalgaz tüketimini dış sıcaklığa göre ölçmek için aldım.

8800396640306_1564672756309.jpg

Klima buzdolabı vb şeyler için kullanacağım. Fakat sizin önerdiğiniz kablosuz kabloları tavsiye ediyorlar sanki

Klima buzdolabı vb şeyler için kullanacağım
ozm problu ucuz bir şey alabilirsiniz.

Ben damat vergisinden önce aliexpress den bunu almıştım .
n11.com'dan Kuluçka Dijital Ekran Sıcaklık Ölçer Termometre Metal Problu seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

2 tane doğruluğundan emin olduğum termometre ile kıyasladım.Doğru ölçüyor.Sonra arkadaşlara da aldık onlarda iyi çıktı.Alabilirsiniz sıkıntı yok bu modelde çok para vermeyin.

Bu termometre üzerinde açma kapatma tuşu göremedim. Her seferinde pilleri çıkar tak mı yapacağız ?

ne amaçlı kullanacaksın?

oda sıcaklığı için istersen hem iç hemde dış sıcaklığı ölçen var ,Bir merak aldım kışın kombi doğalgaz tüketimini dış sıcaklığa göre ölçmek için aldım.

8800396640306_1564672756309.jpg

güzel ürüne benziyor

Klima buzdolabı vb şeyler için kullanacağım. Fakat sizin önerdiğiniz kablosuz kabloları tavsiye ediyorlar sanki

AMAÇ ?

Termostat ve termometre arasında fark vardır .

Termometre sıcaklık ölçer;ama yaptığı ölçü ile ilgili hiç bir şey yapmaz .
Termostat sıcaklığı ölçmekle kalmaz,ona göre tepki verir;
sıcaklık yüksekse ısıtma işlemine son verir;
sıcaklık düşükse ısıtma işlemini yeniden başlatır .

Aslında şöyle birşey alıp evde de kullanmak istiyorum fakat fiyatlar almış başını gidiyor

açıkcası attığımı alın daha iyi derim.Nem olayı biraz fantastik oluyor.Oda içinde farklı noktalarda nem çok farklı algılanıyor.Sıcaklık gibi az farklarda değil yani.

Geri
Üst Alt