sisperdesi
Aktif Üye
Priz üzerinden kapatırsın ancak açamazsın
(klimanızın restart özelliği yok)
ofis çalışanları, klimayı klimanın kumandasıyla çalıştırabilir.
klimanın arkasında enerji tüketim etiketi olur
onu bizimle paylaşır mısın.
Priz üzerinden kapatırsın ancak açamazsın
(klimanızın restart özelliği yok)
ofis çalışanları, klimayı klimanın kumandasıyla çalıştırabilir.
klimanın arkasında enerji tüketim etiketi olur
onu bizimle paylaşır mısın.
Peki diyelim ki siz ac kapa yaptiniz. Ama cihazi manuel olarak actiklarinda sizin uygulamanizda cihazin açıldığı görülüyor muBen yurt dışından bir wifi bağlantılı ır kontrol cihazı sipariş ettim. Klima dahil evdeki cihazların hepsini ac kapa tv de kanal degistir klimada uzaktan derecesini ayarla eve geldiğinde içerisi istediğin ısı da olsun 230 tl gibi birşey vergilerle. Uygulama üzerinden bir deneyeceğim bakalım işe yarıyorsa yazarım.
Güzel soru tuya app üzerinden maleaef göremiyorum bunu cihaz dün elime ulaştı kurdum bende açikmi kapalimı görürüm diye düşünüyordum yokmuşPeki diyelim ki siz ac kapa yaptiniz. Ama cihazi manuel olarak actiklarinda sizin uygulamanizda cihazin açıldığı görülüyor mu
Bir ust mesajda aldığım ürünü paylaştım. Oradan takibini yapabiliyorumGüzel soru tuya app üzerinden maleaef göremiyorum bunu cihaz dün elime ulaştı kurdum bende açikmi kapalimı görürüm diye düşünüyordum yokmuşsanırım arkadaşin dedigi gibi uygulamada tüketimi gösteren tarzda bir akıllı priz vibi birşey daha uygun olabilir
Hocam merhava yardimci olurmusunuz regal 50r754u yazilim guncellemesi nasil yapabilirim aceba adem hocam yardimci olurmusunuzGeçiyorum şimdi![]()
Yazılım güncellemesini nasıl yapacağınızı hem FULL YAZILIM TALEP başlığımızda hem de ÇEKİRDEK YAZILIM başlığımızda ilk mesajlarda anlattık.Hocam merhava yardimci olurmusunuz regal 50r754u yazilim guncellemesi nasil yapabilirim aceba adem hocam yardimci olurmusunuz
Bilgisi olan yok mu hiç?Youtube'a her girdiğimde telefonla yeniden oturum açmam gerekiyor. Açılmış olan oturumu hatırlaması için ne yapmam lazım? Yazılım MB211
Evdeki diğer vestel tv 55ud9400 youtube oturumunu bir kere açtım, yıllardır bir daha asla çıkış yapmadı, girdiğimde her zaman hesaba giriş yapmış olarak giriyor. 39H9400 de öyle olsun istiyorum
Islak değil de suyu çok sıkılmış nemli bez olabilir,ıslak asla olmazToshiba 50 inch andtoid tv ekran temizliği nasıl olacak.ıslak bez yasakmış.kuru cam bezi mi kullanacam

Ekrana bişey sıkmıyoruz. Nemli bir bez ile siliyoruzToshiba 50 inch andtoid tv ekran temizliği nasıl olacak.ıslak bez yasakmış.kuru cam bezi mi kullanacam