Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_Trol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet hem ses menüsü altında bağlantı seçeneği kapalı, hem ayarlar / diğer ayarlar içerisindeki herşey kapalı, hatta wi-fi bile kapalı ?

Televizyon kapanınca bluetooth bağlantısı hemen kapanmıyor bu arada, bir müddet daha tv, bluetooth cihazlar arasında listeleniyor.

Elinizin altındaki cihazlarla deneme imkanınız olur mu acaba, benim televizyona has bir durum olduğunu da sanmıyorum işin açıkçası...

Teşekkürler.
benim evdekini ses bağlantısını devre dışı bırakınca kapalı konumda kalıyor

benim evdekini ses bağlantısını devre dışı bırakınca kapalı konumda kalıyor

İlginiz için teşekkür ederim.
Belli ki Vestel 43UD8370 modelinde Qui V.5.7.20 yazılımda bluetooth kapatılamıyor. Umarım bu soruna el atarlar.

Servis kurulum için geldiğinde yazılım yüklemesi yaptı.
Ama sizin de bana diğer başlıkta televizyonun seri numarasına göre verdiğiniz fabrika çıkışı yazılım sürümüyle aynı sürümü kullanıyorum.
Acaba neden bu güncellemeyi yaptılar diye düşünüyorum şimdi...

İlginiz için teşekkür ederim.
Belli ki Vestel 43UD8370 modelinde Qui V.5.7.20 yazılımda bluetooth kapatılamıyor. Umarım bu soruna el atarlar.

Servis kurulum için geldiğinde yazılım yüklemesi yaptı.
Ama sizin de bana diğer başlıkta televizyonun seri numarasına göre verdiğiniz fabrika çıkışı yazılım sürümüyle aynı sürümü kullanıyorum.
Acaba neden bu güncellemeyi yaptılar diye düşünüyorum şimdi...
5.7.20 yazılımı yeni yazılım mb130s ise yeni kart bazı modellerde fabrika çıkışı yapmadan buna güncellediler diye tahmin ediyorum

Televizyondaki yazıların tırtıklı olması normal midir? Mesela aşağıdaki resimlerde soldaki gibi görünüyor...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Televizyondaki yazıların tırtıklı olması normal midir? Mesela aşağıdaki resimlerde soldaki gibi görünüyor...
Yayın anında bu görüntü oluşuyorsa yayın kalitesi kaynaklı olabilir her kanalda yapıyor mu ?
Eğer TV bar yani kanal değiştirirken aşağıda çıkan TV yazılım kaynaklı performans problemi olabilir bunun bir kaç nedeni var, ama en büyüğü, yazılım ve TV performansını arttırmak için çözünürlüğü düşürmüş olabilirler benim bu konuda gördüğüm mb211s ana kartlarda V3 versiyinlu yazılımlarda gördüm bunu.

Yayın anında bu görüntü oluşuyorsa yayın kalitesi kaynaklı olabilir her kanalda yapıyor mu ?
Eğer TV bar yani kanal değiştirirken aşağıda çıkan TV yazılım kaynaklı performans problemi olabilir bunun bir kaç nedeni var, ama en büyüğü, yazılım ve TV performansını arttırmak için çözünürlüğü düşürmüş olabilirler benim bu konuda gördüğüm mb211s ana kartlarda V3 versiyinlu yazılımlarda gördüm bunu.
Her kanalda oluyor hocam özellikle mesela Netflix'den film aratmak için search kısmına yazdığımda veya Youtube'daki aratma yerine yazınca.

Her kanalda oluyor hocam özellikle mesela Netflix'den film aratmak için search kısmına yazdığımda veya Youtube'daki aratma yerine yazınca.
Görsel varmıdır, bahsettigine göre uygulamalar da yapıyor yani bu uygulamaların yapısından kaynaklı, yayında sorun yoksa TV de sağlamdır ?

Görsel varmıdır, bahsettigine göre uygulamalar da yapıyor yani bu uygulamaların yapısından kaynaklı, yayında sorun yoksa TV de sağlamdır ?
Yarın ekran görüntüsünü yollarım hocam sağol.

Dün geç saatte eve geldim atamadım. :)

Netflix arama yerinde harfleri yazınca oluşan tırtıklı görüntü:

Youtube sayfasındaki "önerilen" yazısı:

Kanal Listesindeki Görüntü:

Haber kanallarının alt tarafına koydukları "son dakika" yazılarında bu kadar belirgin değil onun için onların görüntüsünü almadım.

Bana sorun var gibi geldi sizin görüşünüz nedir hocam? :)

Dün geç saatte eve geldim atamadım. :)

Netflix arama yerinde harfleri yazınca oluşan tırtıklı görüntü:

Youtube sayfasındaki "önerilen" yazısı:

Kanal Listesindeki Görüntü:

Haber kanallarının alt tarafına koydukları "son dakika" yazılarında bu kadar belirgin değil onun için onların görüntüsünü almadım.

Bana sorun var gibi geldi sizin görüşünüz nedir hocam? :)
cihazda sorun yoktur.
yazı fontu, programın yazılımı yada çözünürlüğü, gibi etkenlerdir. cihaz görüntüsünde yada hdr bir video izlediğinizde ondakı yazı karakterleri güzel olacaktır.

Hocam cevapladığın için teşekkürler bir de şunu sormak istiyorum, 1 aylık süreç diliminde kumanda 2 kere kilitlendi hiçbir şekilde çalışmadı ve televizyonun fişini çıkarıp taktıktan sonra normale döndü bunu ilk kez yapınca da yazmıştım ama 2. kez olmasının nedeni yine "ram şişmesi" midir?

Hocam cevapladığın için teşekkürler bir de şunu sormak istiyorum, 1 aylık süreç diliminde kumanda 2 kere kilitlendi hiçbir şekilde çalışmadı ve televizyonun fişini çıkarıp taktıktan sonra normale döndü bunu ilk kez yapınca da yazmıştım ama 2. kez olmasının nedeni yine "ram şişmesi" midir?
5.7.20 yazılımında yapıyor, gerçi bendeki 3.62.35 mb130 için en stabil olan yazılımda bile yapıyor.
sonuçta bir televizyon diyor fişi çekip takıyorum :)
yapıyor yani ne yaparsan yap yine yapacaktır :)

5.7.20 yazılımında yapıyor, gerçi bendeki 3.62.35 mb130 için en stabil olan yazılımda bile yapıyor.
sonuçta bir televizyon diyor fişi çekip takıyorum :)
yapıyor yani ne yaparsan yap yine yapacaktır :)
Tamam hocam cevapların için teşekkür ederim. :)

Geri
Üst Alt