Modlama ile olmaz ,bence büyük ihtimalle web ile alıyor ,uydu alıcıları gibi değil sanırımabi hayırlı geceler vestel tv ye kanal piconlarını nasıl yüklerim modlamayla mümkün değil galiba yada bi klasörü varmi
Modlama ile gelmez ,yok çünkü modlama içinde piconlar ,mb120 yok, mb230 var ..modlama ile acilir mi bakmadim,bazi bilinmeyen özellikler var onun icinde olabilir belki....
olmamış bu tv hocam. Umarım servis formu almışsınızdır.Selam aleyküm Abilerim benim TV Lg lm 760 s tv kendi kendine görüntü gidiyor ses var sorunu yüzünden LG servisine gitti servis led değişimi sorunu çözecek dedi bende tamam değişsin diyerek onayladım servisten tv geldi şuan durum resimlerde Gördüğünüz gibi bu durum tvyi açınca bazen hemen oluyor bazen saatler sonra oluyor ayrıca ara sıra da ses var görüntü yok durumuna geçiyor
Ödemeyi falan yapmadım zaten aradım servisi tekrar bakacaklarolmamış bu tv hocam. Umarım servis formu almışsınızdır.
selam benim bir sorum vardı. kim bakıyor, kime sorayım
teşekkürler abicimModlama ile olmaz ,bence büyük ihtimalle web ile alıyor ,uydu alıcıları gibi değil sanırım
Modlama ile gelmez ,yok çünkü modlama içinde piconlar ,
Rica ederim sevgili Fatihteşekkürler abicim
Senin sorun ne idi diğer sevgili fatih (bu arada 2 fatih arasındayım ,bir dilek tutayım hemen )selam benim bir sorum vardı
dileğin tutarsa komisyonumuzu isteriz, isim hakkı gibi düşün bugün bir fatih kolay yetişmiyor.Senin sorun ne idi diğer sevgili fatih (bu arada 2 fatih arasındayım ,bir dilek tutayım hemen )
saat çok geç oldu, yarın sorayım artık, çok kafa yoracak bir soru alaaddin abi. iyi geceler-guten tagdileğin tutarsa komisyonumuzu isteriz, isim hakkı gibi düşün bugün bir fatih kolay yetişmiyor.
Tamam sevgili fatih,yarın sor bakalım ama dileğim tutarsa kesin yollarım komisyonumu ,sözüm sözdileğin tutarsa komisyonumuzu isteriz, isim hakkı gibi düşün bugün bir fatih kolay yetişmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
saat çok geç oldu yarın sorayım artık, çok kafa y
saat çok geç oldu, yarın sorayım artık, çok kafa yoracak bir soru alaaddin abi. iyi geceler-guten tag
Selam senin bir konun vardı orada yazmıştık ?Selam aleyküm Abilerim benim TV Lg lm 760 s tv kendi kendine görüntü gidiyor ses var sorunu yüzünden LG servisine gitti servis led değişimi sorunu çözecek dedi bende tamam değişsin diyerek onayladım servisten tv geldi şuan durum resimlerde Gördüğünüz gibi bu durum tvyi açınca bazen hemen oluyor bazen saatler sonra oluyor ayrıca ara sıra da ses var görüntü yok durumuna geçiyor sorun ledlerde mi panelde mi çünkü ekranın sol tarafında ince ince siyah paralel şekilde çizgiler var
Evet yazmıştınız o zamn tv servlsteydi geldiğinde durum buSelam senin bir konun vardı orada yazmıştık ?