M
mortisak9119
Yeni Üye
- 30 Mar 2019
- 6
- 29
Peki hocam hdr varmı ?
Yok maalesef,bu hızla(!) giderlerse sanki başka 4k yayın olmayacak gibi görünüyorArkadaşlar selamlar,
Bir konuda bilgi almak istiyorum. Soracağım sorular için cahilliğimi şimdiden mazur görün.
Şuan TRT dışında 4K yayın yapan yerel TV kanalları var mı? Sadece TV kanalları izlemek için kullanılacak bir TV için 4K yönelmeye gerek var mı? Uydunun bu noktada etkisi nedir?
Yok maalesef,bu hızla(!) giderlerse sanki başka 4k yayın olmayacak gibi görünüyor
Aynen doğru,ben mesela daha 4k tv almam henüz boşu boşuna,ama tabii kullanıcıya göre değişir ama ben almam,bizde o dediğin platformları kullanmıyorum(z) ,evcek,zatenYani bu demek oluyor ki 4K TV bile alsam Netflix yada diğer platformların sağladığı 4K içerikler dışında (ki bu içerikleri de internet hızımın sağladığı ölçüde) normal Tv kanallarını Full HD olarak izliyor olacağım ? doğru mudur hocam ?
LG IPS mi yani?A albaywolf, lg panel mb211s anakart
merhaba görüntü kalitesi nasıl memnunmusunuz?Merhaba benim televizyonda hangi panel vardır acaba?
merhaba görüntü kalitesi nasıl memnunmusunuz?
bu tv ye bende baktım tam sipariş ederken yan acılardan görüntü bozuluyor va olduğu için diye formlar okudugundan vaz geçmiştim sanırım bende bundan alacagım. Sizede hayırlı olsun.Gayet memnunum. Tüplüden geçtiğim için belki bana muazzam geliyordur bilemiyorum ama ben seviyorum bu televizyonu.
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.bu tv ye bende baktım tam sipariş ederken yan acılardan görüntü bozuluyor va olduğu için diye formlar okudugundan vaz geçmiştim sanırım bende bundan alacagım. Sizede hayırlı olsun.
https://tavsiyeforumu.com/konu/a101-toshiba-49l2863dat-urun-on-incelemesi.1612/post-82429merhaba görüntü kalitesi nasıl memnunmusunuz?
[/QUOTE
şöyle birşey buldum paylaşımlarda cevap olur sanırım
8161874800267 olan samsung va panel
8201887900245 olan lg ıps panel I ilhanyasinn