valide ve peder vazgeçmiyorlar ev telefonundan philps telsiz telefon almıştım 6-7 yıl önce tuşları artık basmamaya başlamış değiştireyim diyorum fakat çokta para kaçırmak istemiyorum hem ucuz hemde iyi marka ve model tavsiyesi bekliyorum.Evde telefon mu kullanıyorsunuz.!
Ilk önerebileceğim şey piller.
Paket olmasın yani tekli AAA pille çalışabilsin.
2 tane kalite şarj edilebilen AAA atarsın uzun yıllar kafan rahat eder amperi de kafana göre seçersin.
Paket pillerde böyle bir şansın yok.
Üç adet telsiz telefonum vardı. Siemens ve iki rastgele marka. Yaklaşık 3 yıl kadar kullanmadım. 3 yıl sonra devreye almak istedim, üçüde bozulmuş. Durduğu yerde. Sinir oldum. O yüzden tavsiyemin pek geçerliliği olacağını zannetmiyorum. Sadece gerçekten sağlam olmasını istiyorsanız panasonic, değilse bulabildiğiniz en ucuz çin malı. Tabii bulunursa multitek, karel modelleri de sağlamdır, iş görür.valide ve peder vazgeçmiyorlar ev telefonundan philps telsiz telefon almıştım 6-7 yıl önce tuşları artık basmamaya başlamış değiştireyim diyorum fakat çokta para kaçırmak istemiyorum hem ucuz hemde iyi marka ve model tavsiyesi bekliyorum.
gıgasetleri çok methediyorlarÜç adet telsiz telefonum vardı. Siemens ve iki rastgele marka. Yaklaşık 3 yıl kadar kullanmadım. 3 yıl sonra devreye almak istedim, üçüde bozulmuş. Durduğu yerde. Sinir oldum. O yüzden tavsiyemin pek geçerliliği olacağını zannetmiyorum. Sadece gerçekten sağlam olmasını istiyorsanız panasonic, değilse bulabildiğiniz en ucuz çin malı. Tabii bulunursa multitek, karel modelleri de sağlamdır, iş görür.
işte ozaman fiyat yukarı gidiyor.gıgasetleri çok methediyorlar
İşte o arızalanan siemens gigaset idi.gıgasetleri çok methediyorlar
hayırlı olsun pilleri size değil şekilde.Gigaset CL540 Dune Dect Telefon
paraya kıydım bunu aldım sipariş verdim.