https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ sayfasından 17MB96_3.7.6.S yazılımını indirip yükleyebilirsiniz.Selamlar sevgili arkadaşlar, bu konularda çok bilgisiz olduğum için sizlerden yardım talep etmek istedim. Ekran görüntüsünü ekleyeceğim televizyona sahibim. Şu anda yükleyebileceğim en yeni versiyon hangisidir acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim...
MB 96 da ne yazikki netfilx yüklenemez. Android box almanızı tavsiye ederim formda baya konu mevcutNetflix için güncellemeniz yeterli olur dediler ama yanlış bilgi mı acaba
Bu konuyu sabit yapmalılar,arkalarda kaldığından okunmuyor maalesef sevgili fikoloji,gerçi bende "kısa yollar" ım var ,txt olarak kaydettim,oradan kopyala-yapıştır yapıyorum da ,işte ...
ben bulana kadar canım çıkıyorBu konuyu sabit yapmalılar,arkalarda kaldığından okunmuyor maalesef sevgili fikoloji,gerçi bende "kısa yollar" ım var ,txt olarak kaydettim,oradan kopyala-yapıştır yapıyorum da ,işte ...
Nereye sabitledin,göremedim,sendemi txt yaptın kendine yoksasabitledim artık
TV modifiye bölümüne sabitledimNereye sabitledin,göremedim,sendemi txt yaptın kendine yoksa