Bana yollamıştı ben onun yerine ekliyorumPeki hdmı girisinde hangisini kullanıyor sun değiştirdin mı?
Menü 4725 yapıp ayarların görsellerini de eklesene
4 tane HDMI portu var, ben HDMI 1 kullanıyorum, sadece HDMI 2 yi denemiştim ondada durum aynı. Harici olarak HDR desteği vermiyor diyecemde, böyle birşey mümkün mü ?Peki hdmı girisinde hangisini kullanıyor sun değiştirdin mı?
Menü 4725 yapıp ayarların görsellerini de eklesene
Sanmam ama TC yıldırım sende de mi bu sorun vardı?4 tane HDMI portu var, ben HDMI 1 kullanıyorum, sadece HDMI 2 yi denemiştim ondada durum aynı. Harici olarak HDR desteği vermiyor diyecemde, böyle birşey mümkün mü ?
Resimleri yarın atabilirim ustam
Bende sıkıntı yok hiç olmadı The_SreT de olmuş, bana sordu forumda sor yardımcı olurlar dedimSanmam ama TC yıldırım sende de mi bu sorun vardı?
Yok bo tane hdmı ile ilgili sorun vardı yaBende sıkıntı yok hiç olmadı The_SreT de olmuş, bana sordu forumda sor yardımcı olurlar dedim
1080p vermiyordu1080i veriyordu sadece uydu alıcıda yaptı onu. mb230'lu 55uhl950 şimdi onu mb170 yaptık Android Tv oldu hatırlattın iyi oldu şimdi test ettim mb170 de sıkıntı yok1080p verdi anakart sorunluymuş garanti varken servis çağırmadıkYok bo tane hdmı ile ilgili sorun vardı ya