15,000 tl kadar tv öneriniz varmıBen yerinde olsam Android'e bulaşmam.
Öneri kişiden kişiye değişir.15,000 tl kadar tv öneriniz varmı
Bütçem müsait olsa vestelin yeni çıkan hatta Adem Helvacı videoda bahsettiği 70 inç'i alırdım ?Öneri kişiden kişiye değişir.
Kullanım senaryonuz nasıl olacak?
Yakında vestel mağazası varsa orada incele derim bu modelleri.Forumda kullanıcıların haricinde hiç birimiz(admin-mod) tavsiye vermiyoruz,sadece kullananlar kendi tecrübelerini paylaşıyorlar, tabii tv geldiğinde senden de bekleriz kullanıcı yorumuhocalarım;
vestEl 55 U 9700 İLE 55 UA 9900 ARASINDA KALDIM. BUNLARIN PANELİ IPS BOE İMİŞ, ANAKARTLARI DA BENZERMİŞ. BİRİ SMART, BİRİ ANDROİD. KULLANIM ÖMRÜ SAĞLAMLIK VS OLARAK ÖNERİLEN HANGİSİ OLLUR ? ANDROİD DONMA YAPAR MI BULAŞMAMAK GEREKİR Mİ ?
Alınmaz. Tv de bu şekilde riske girilecek bir ürün değil bence.merhabalar,
teşhir ürünü olarak tv alınır mı ? yaklaşık 6 ay mağazada günde 12 saat açık durumda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kullanım senaryosu ps4 yada ps5 bağlanacak ve gündelik olarak netflix, youtube, tv arasında dönülür.
Tv olarak tavsiyeniz var mıdır ?Alınmaz. Tv de bu şekilde riske girilecek bir ürün değil bence.
Toshiba zaten vestelin alt kuruluşudur. Ama tlc Arçelik in alt kuruluşu değildir.İleriye dönülte olarak kesinlikle Samsung markasından şaşmayacaksın. Ama ben biaz çıt daha aşağıda birşeyler istiyorum dersen ya Toshiba yada Arçeliğin alt kuruluşu olan TLC nin ANDROID modellerini öneririm.
Toshiba zaten vestelin alt kuruluşudur. Ama tlc Arçelik in alt kuruluşu değildir.
şahsi kanaatim eğer lg, Samsung, Sony üçlüsünün üst serilerini alamıyorsanız Vestel, Toshiba, Beko, Arçelik, Grundig tercih etmek daha mantıklı. Alt serilerde performans pek değişmiyor.