10 yıllık LG 42LM669S Tv'nin camına bizim küçük yaramaz su sıkmış, haliyle su alt taraftaki flexlerde oksitlenme yapmış, TV'nin 6da1 lik alanında dikey gri bar şeklinde çizgi vardı. Temizledim olmadı. Flex bağlantı yerlerinde kopmalar vardı, flexin ucunu kesip plastiğini soyup taktım ama yine aynı, muhtemelen flexin girdiği konnektörde de sıkıntı vardı ve kurcalarken cof'mudur nedir onlar yandı ve şuan kullanılamaz durumda.
TV ihtiyacı hasıl oldu acilen.
Daha önce philips 42pdl7906 kullanmıştım ve lg ye göre görüntü kalitesi daha iyiydi. ( 42pdl7906'den 42lm669s'e geçince bir pişmanlık olmuştu görüntü kalitesi açısından, )
Modelini hatırlamadığım bir kaç çeşit daha TV kullandım hep bir bahaneyle satıp farklı model aldım, hanım en son yeter artık deyince 10-11 yıldır LG 42LM669S kullanıyordum ve neredeyse 10 yıldır TV piyasasından bihaberim.
Kullanılacak oda küçük 18-19m2 civarı.
*Dahili uydu alıcılı , mümkünse kanal geçişleri hızlı.
*CAM modül girişi olan
*Görüntü kalitesi iyi, ( Canlı, parlak görüntü veren, siyahlar siyah gibi , her açıdan izlenebilir, özellikle ekranı yansıma yapmayan )
*Marka hiç önemli değil,
*Fİyat can yakmasın max 7-8bin TL daha uygun fiyatlı daha iyi olur.
Bir TV önerisi olan var mı?
Adem Helvacı
TV ihtiyacı hasıl oldu acilen.
Daha önce philips 42pdl7906 kullanmıştım ve lg ye göre görüntü kalitesi daha iyiydi. ( 42pdl7906'den 42lm669s'e geçince bir pişmanlık olmuştu görüntü kalitesi açısından, )
Modelini hatırlamadığım bir kaç çeşit daha TV kullandım hep bir bahaneyle satıp farklı model aldım, hanım en son yeter artık deyince 10-11 yıldır LG 42LM669S kullanıyordum ve neredeyse 10 yıldır TV piyasasından bihaberim.
Kullanılacak oda küçük 18-19m2 civarı.
*Dahili uydu alıcılı , mümkünse kanal geçişleri hızlı.
*CAM modül girişi olan
*Görüntü kalitesi iyi, ( Canlı, parlak görüntü veren, siyahlar siyah gibi , her açıdan izlenebilir, özellikle ekranı yansıma yapmayan )
*Marka hiç önemli değil,
*Fİyat can yakmasın max 7-8bin TL daha uygun fiyatlı daha iyi olur.
Bir TV önerisi olan var mı?
Adem Helvacı