Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Cümleten Selamın Aleyküm dostlar Vallahi Hepinizi Çok özledim Biliyorum bazılarınız Koro anca işi düşünce gelir diycektir Ama zaman çok değişti artık vallahi Eczanede Çalıştığım Günlerde Zaman bol oluyordu Ayrıca Maaş Belli Gelir belli Kafası Vardı işleri yapıp bol bol kaytarmacada vardı ama artık o dönem sona erdi
Adem Helvacı ustacım şahit iş yeri kurmak vs gerçekten çok zormuş anca yaşayan bilir Şu bir kaç haftada işlerde ciddi anlamda düşüş var bende fırsat buldukça iş yerinde iş yapıyorum kendi kendime iş çıkarıyorum temizlik vs gibi Her neyse konuya dönecek olursam Elimde Vestelin 49FB7300 MB110 Anakartlı televizyonum var youtube de çıkan zıkkım reklamları engellemenin yolu yokmudur bununla ilgili müşteri hizmetlerini aradım biz bişey yapamayız dediler mühendislere iletin dedim he tamam dediler bunlardan cacık olmaz sanki öğle bi his aldım
F
fikoloji
teraspy Varmı çözüm öneriniz yahu bi pazar günümüz var yarım günümüz reklam izlemekle geçiyor onu geçtim Windowsta engelleme var google chrome Adblock Plus gömdükmü bir reklam çıkmıyor artık Bu arada Nasılsınız Görüşmeyeli?