Televizyonlarda Uçlardaki V ayaklara Alternatif Ayaklar Bulunabilirmi

M Çevrimdışı

mcantekin

Yeni Üye
16 May 2022
7
48
Öncelikle genelde teknik ve yazılmlara dayalı modifiyelerden bahsedilen bu bölümde dış modififiye gibi düşünülebileceğinden bu tarz bir konuya değinmekle kuraldışı bir hareket ettimse affola.
Son zamanlarda V ayaklar yani uçlarda bulunan ayaklar piayasaya tamamen hakim oldu. Salona daha büyük ekran bir televizyon almak istiyorum ama ayaklar arası mesafe sehpaya uymuyor. Duvara takamıyorum. Kutularda çıkan ayaklara alternatif ayaklar bulmak mümkünmü.
Birde OV32F150 televizyonun alt tarafında tıpkı ayak takılacak yuvalar gibi yuvalardan ortaya doğru (resimdeki işaretlediğim yerlerde) 2 adet yuva bloğu olduğunu gördüm. Buralarada ayak takılabiliyor mu? Takılabiliyorsa 32inç de olan bu durum 50 inç de varmıdır.
 
A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
581
44
Yandaki ayakları söküp oraya takabiliyor olabilirsiniz.
TCL C715 serisinde yurtdışındaki ürünlerde hem ortadan hem de kenarlara bağlanabiliyor diye sitelerinde belirtiyorlardı. Türkiye'de de aynısı yazıyordu ama ortada ayak bağlantı yeri yoktu. Sonrasında Türkiye sitesinden o bilgi kalktı.
Kenara konması tamamiyle televizyonu dengede tutmak için aslında. Ortada olunca ve de panel büyükse denge daha da sıkıntılı olur. Kimi firmalar ayakları simetrik yapıyor. Böylece hem içe hem dışa bakacak şekilde monte edebiliyorsunuz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri