TELEVIZYON

K Çevrimdışı

kaya3428

Yeni Üye
27 Kas 2019
6
44
SELAM 55 inç 4k smart tv bir televizyon almak ıstiyorum tavsiyeniz ekonomik tv lerde performans almak mümkün mü sony samsung lg harici bir markada vestel biraz arastirdim 8200 ve 8400 serilerini çok da iç acıcı gelmedi tavsiye eden sayısı çok az anakart sorunu donma ve ağır geçiş tavsiye etmiyorlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar;

Delinin biri kuyuya taş atmış sonra taşı çıkartmaya itfaiye gelirken o da yolda kalmış, itfaiyeyi kurtarmak için yola çıkan çekicinin lastiği patlamış, lastik tamirine giden ekibin başına çığ düşmüş, eğer sen de bu mektubun aynısından 40 tane yazıp 40 ayrı kapıya dağıtmazsan aynı felaketler senin de başına gelir haberin olsun. :kiskis

Eskiden vardı böyle deliler, biz de daha deliydik sanırım ki korkudan oturup el yazısı ile 40 mektup yazar dağıtacak kapı arardık töööbe töbe :kop

Evet VESTEL tv lerde elbette ki sorun oluyor. Peki Samsung tv lerde? Ya LG lerde? Peki PHILIPS? veya SONY? var mı bana bu markalardan bir model yazıp ''Kesinlikle sorunsuz muş'' diyebileceğiniz bir örnek?

Hiç yorulmayın ben olmadığını yazayım size buraya.

Bizler olaylara ve konulara marka bağımsız yaklaşırız o nedenle hangi markayı alacağınızın bizim için önemi yoktur, sadece gerçekleri ve doğruları yazarız.

Bu anlamda hangi markayı alacağınıza karar verebilmek için tv den ne beklediğinizi bilmemiz lazım.

Bunu öğrenelim ki sizi alt-orta-orta/üst-üst veya Hı End nasıl bir ürün bulmalıyız ona karar verelim :ok

Sonra size marka marka yazar cevap veririz vakit buldukça.

K Çevrimdışı

kaya3428

Yeni Üye
27 Kas 2019
6
44
tv den beklentim görüntü ve performans acısından en az sorun yaşayacağım bi tv 2010 yılında samsung l 40c650 serisi almıştım takı gecen haftaya kadar tek sorun yaşamadan gelmişti 10 yıl boyunca

20191118_182702.jpg
ufak oğlum terlik fırlatıp paneli karıncaya kadar tv den istegim internete youtube netflix iptv v.s rahat hızlı bir şekilde gezmem ve görüntü netliği başka bi beklentim yok 55 inç çokmu büyük olur onuda bilemiyorum ama unitem büyük o acıdan 55 inç istiyorm şimdiden vereceğiniz bilgilere teşekkürlerimi sunarım

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
tv den beklentim görüntü ve performans acısından en az sorun yaşayacağım bi tv 2010 yılında samsung l 40c650 serisi almıştım takı gecen haftaya kadar tek sorun yaşamadan gelmişti 10 yıl boyunca

20191118_182702.jpg
ufak oğlum terlik fırlatıp paneli karıncaya kadar tv den istegim internete youtube netflix iptv v.s rahat hızlı bir şekilde gezmem ve görüntü netliği başka bi beklentim yok 55 inç çokmu büyük olur onuda bilemiyorum ama unitem büyük o acıdan 55 inç istiyorm şimdiden vereceğiniz bilgilere teşekkürlerimi sunarım
İzleme mesafeniz nedir? Yan açılardan tv izliyor musunuz?

K Çevrimdışı

kaya3428

Yeni Üye
27 Kas 2019
6
44
şuan bulundugum izleme mesafesi 3veya4 metre yan acilardan eğer ilerde odamızı değiştirirsek kesinlikle olur yan acı sorunu

Geri
Üst Alt