TELEVİZYON Yedek Parça Tedarik Konusu

A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Forumdaşlar Hepinize Merhaba;

Farkındayım bu aralar sizleri ihmal ediyorum lakin her şeyin bir sebebi var merak etmeyin sizler için hayırlı olacak bu ayrılığın sonucunda :ok

Kısa zaman içerisinde tüm planladığım işlemleri bitirip sizlere hem bilgi vereceğim, hem de güzel haberler paylaşacağım nasipse.

Gelelim asıl konumuza:

Aşağıda linkini paylaştığım konu maalesef ki bende bardağı taşıran son damla oldu. Biliyorsunuz ki piyasada tüketicilere sunulan onarım faaliyetleri üzerinden yürütülen inanılmaz yolsuzluk ve dolandırıcılık girişimlerini engelleyebilmek adına bu mecrada yoğun bir şekilde BİLİNÇLİ TÜKETİCİ KİTLESİ oluşturma çabası içerisindeyiz.

Önce şu linki bir paylaşayım;

Bu kötü örnekteki olaylara maruz kalınmaması adına şahsım, yine forumumuz üyesi olan @Outlierwit kardeşimiz ile bazı girişimlerde bulunduk ve şu an çalışmalarımız devam ediyor. Bu aşamada her ne kadar bizler sizlere teknik destek, tecrübe, analiz, arıza bulmanız konusunda yardımcı olmaya çalışsak da, iş bir noktada sizlerin yedek parça tedarik etme durumuna gelip dayanıyor.

Bu noktada ben sizlere, google dan araştırma yapmanızı ve tvparçası gibi sitelere bakmanız vs tavsiye ediyor ve daha ileriye gidemiyordum malumunuz.

Tüm bu olanlardan sonra, benim için büyük önemi olan kişilerin de referans ve destek olması sonucu ulaştığım bir kardeşimizi forumumuza davet etmek üzere bu konuyu açıyorum.

Kendisi şu an forumumuza üye değil, bu konuya yazıyı yazıyorum ama bitince kendisine linki ulaştıracağım. Umuyorum ki çağrımıza kulak verir ve forumda kendisi de üyelik açarak bu konu başlığı altında sizlerden gelen soru/sorun/talep durumlarında bizlere destek olabilir.

Ticari faaliyet alanına dair ben çok bir şey yazmıyorum, Kardeşimiz gerekli açıklamaları kendisi yapacaktır mutlaka lakin faaliyet dalının sadece TV-TV anakart-TV led bar olduğunu belirtmek isterim. Led bar da aynen kartlarda olduğu gibi ürünlerin orijinalleri dir bilginiz olsun. :ok

Sizler, size lazım olan yedek parçanın olduğu tv nin markası modeli ve detaylı bilgilerini bu başlık altında yazarsanız, inanıyorum ki Mehmet kardeşimiz de tedarik konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Bu kadar yazdım çizdim, umarım boşa gitmez :kiskis

Şimdilik selametle arkadaşlar :ok
 
A Çevrimdışı

adil22 

Yeni Üye
29 Eyl 2022
11
38
Philips 49PUS7503 / 62 model nolu Tv için led barlara ihtiyacım var. Tavsiye ve fiyat bilgisi paylaşırsanız mutlu olurum.
 
A Çevrimdışı

adil22 

Yeni Üye
29 Eyl 2022
11
38
Philips 49PUS7503 / 62 model nolu Tv için led barlara ihtiyacım var. Tavsiye ve fiyat bilgisi paylaşırsanız mutlu olurum.
Benzeri başına gelip sonucunu merak eden olursa; google dan aratarak led barları temin ettim. Açıklamasında Orjinal yazan, orijinal olmayan led barlar geldi, yerli üretim imiş. 450 TL civarı bir fiyata set olarak aldım. İade ile uğraşmak istemedim zaten bir aydır tv yatıyordu, ademhelvacı nın youtube da 43 inç bir philips tv de led bar değişimini yaklaşık 10 kez izledikten sonra ya bismillah deyip kolları sıvadım. Kazasız belasız işin üstesinden geldim.
Yabancılarda bazı kitaplar vardır "for dummies" diye. Yani bir uygulamayı aptala anlatır gibi anlatır o kitaplar. Adem bey de o şekil bir video hazırlamış sağolsun adım adım anlatmış. Bir kaza da olmadı çok şükür o flex kablo soketlerini çıkarmak terletti biraz.
**Özetle konu başlığına uygun parça tedarik tavsiyemi yapayım: Orjinal yazana inanmayın, kelimeyi bile düzgün yazamayandan ORİJİNAL ürün beklemeyin. :) Kolay gelsin.

 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri