S
SudaEriyenAspirin
Aktif Üye
- 22 Haz 2018
- 284
- 34
Hocam yukarda verdim benimkine de baksana hdr içinyoutubede hdr videoları açabilirsin yanında küçük hdr imleci vardır
Hocam yukarda verdim benimkine de baksana hdr içinyoutubede hdr videoları açabilirsin yanında küçük hdr imleci vardır
barkod numarasını göremedimHocam yukarda verdim benimkine de baksana hdr için
barkod numarasını göremedim
HDR10 teknoljisi mevcut. hdr var
çıkmadı hdr imleci başka bir yöntem varmıdır öğrenmeninyoutubede hdr videoları açabilirsin yanında küçük hdr imleci vardır
Hocam kullanma kılavuzuna bak orda yazıyor. Bir de yazılımın güncel mi?çıkmadı hdr imleci başka bir yöntem varmıdır öğrenmenin
servis yükledi son yazılım dediHocam kullanma kılavuzuna bak orda yazıyor. Bir de yazılımın güncel mi?
Vay be, Yazlım yükleyen bir servis. Gözlerim yaşardı )servis yükledi son yazılım dedi
Şimdi dikkatimi çekti hocam 3.62.30 yazılımı dün yapmak nasip oldu. Önceden YouTube de hdr yayında ekranda hdr veya 4k imleci vardı bu konuda daha ince resim yüklediğimi de hatırlıyorum. Bu yüzden hdr ile alakalı onu gösterecektim hdr veya 4k gibi imleç yeni yazılımda kalkmış.Vay be, Yazlım yükleyen bir servis. Gözlerim yaşardı )
HDR aktif zaten azizim, Pix gibi o da açılıp kapanan bir şey değil, verdiğiniz yayın HDR içrikli ise ve yayın ID si içeriğinde HDR bilgisi barındırıyorsa tv otomatikman devreye girer.
peki hocam tv tavsiyesi başlığı altında sorularım olmuştu size onlara bakma şansın varmı. tv görüntü resimleri eklemiştim. tv im kuruldu ama yukarıdan aşağıya beyaz ışık sızması gibi bişi var. yorumunu bekliyorum.servis gelicek çünkü cmtsi en azından hazırlıklı olurum.Vay be, Yazlım yükleyen bir servis. Gözlerim yaşardı )
HDR aktif zaten azizim, Pix gibi o da açılıp kapanan bir şey değil, verdiğiniz yayın HDR içrikli ise ve yayın ID si içeriğinde HDR bilgisi barındırıyorsa tv otomatikman devreye girer.