Televizyon Tavsiyesi İstiyorum Çok Kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

shiro

Yeni Üye
31 Eki 2020
14
28
Merhabalar, en az boyut olarak 48" fiyat olarakta en fazla 3000 lira civarında smart TV özellikli F/P ürünü olan bir televizyon almak istiyorum. Kendimce araştırma yapıp AWOX ve Dijitsu markalarında bu tarz televizyonlar gördüm. Bunu alayım diye düşünürken yorumları okuyup çeşitli forumlarda birazda araştırma yapınca almakta çok kararsız kaldım. Hangi marka modele bakarsam bakayım hep almaktan vazgeçirecek yorumlar, yazılar gördüm. Haliyle kafam çok karıştı bu forumu buldum, bilgisi ve deneyimi olan çok insan görünce de hemen bir konu açmaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aradığım Özellikler
Ekran Boyutu:
En az 48"
Görüntü Kalitesi: En az FHD (1920 x 1080)
SMART TV Özellikli
Dahili Uydu Alıcılı


AWOX, Dijitsu, AXEN, Hi-LEVEL, Grundig, Regal, Sunny vb. hangi marka olduğu fark etmez, yeterli fiyatına göre kaliteli ve uzun ömürlü bir cihaz olsun. Yorum yapan, yapacak herkese şimdiden teşekkür ederim, önerdiğiniz TV'yi neden önerdiğinizi yazarsanız ve yorumunuza satın alma linki de (HepsiBurada, Trendyol vb.) eklerseniz direkt oradan bakarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hakande9 Hakande9'a özelden yazdığı tavsiyesi için teşekkür ederim.
Hem bu televizyon hakkında görüşlerinizi hem de diğer markalardan önerilerinizi bekliyorum. :affet
 
Son düzenleme:
S Çevrimdışı

shiro

Yeni Üye
31 Eki 2020
14
28
Ekleme: Bu fiyat aralığında (3000₺) aradığım niteliklere sahip kaliteli Smart TV olmaz diyorsanız, lütfen 2500₺'ye kadar smart özelliği bulunmayan Xiaomi Mi Box S ile güzelce kullanıp, memnun kalacağım bir televizyonda önerebilirsiniz.
 
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,457
49
ana konudan destek alabilirsiniz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri