Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,105
Samsung'un Qled desteği olmayan en ucuz modeli diyebilirim. SDR yayınlar için yeterli, doğal kontrastı yüksek bir tv. Qled olmadığı için renkler çok canlı olmaz, bir de çok karanlık cihaz, tepe parlaklığı 300 nit bile değil. Kullanılacak oda aydınlıksa gündüz parlama yapabilir. Gece kullanımında SDR yayınlarda yeterli olur.

HDR içeriklerde daha iyi resim alayım, görüntü de biraz daha canlı olsun derseniz Samsung Q67D bakın.

Mesajını görünce biraz araştırma yaptım, Amazon'da 26K'ya Philips 50PUS8909 da satılıyor. 50'' ve altı VA panel olması lazım + 144 hz ve donanım olarak daha güçlü. Sanki Philips daha iyi gibi geldi bana.

Sen ne dersin W Winston ?
Genelde akşam izlense de haftasonu gündüzleri de izlenecek.
Akrabama alıyoruz, bendeki q85c yi gördü, canlı olmayan bir şey de almayalım.
Tizen hızlı diye Samsung'a baktım.

50PUS8909 ve Samsung 50Q67D yi listeye ekledim.
İzleme mesafesi kısa olması işi zorlaştırıyor.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,840
40
Genelde akşam izlense de haftasonu gündüzleri de izlenecek.
Akrabama alıyoruz, bendeki q85c yi gördü, canlı olmayan bir şey de almayalım.
Tizen hızlı diye Samsung'a baktım.

50PUS8909 ve Samsung 50Q67D yi listeye ekledim.
İzleme mesafesi kısa olması işi zorlaştırıyor.
Q85C ayarında bir görüntü kalitesi arıyorsa minimum TCL C755 alması lazım fakat bunun gibi orta üst kalite lcd'ler hem küçük boyutlarda bulunmuyor hem de pahalı oluyor.
48'', 49'' veya 50'' Oled bulabilseniz çok iyi olurdu.

albanez Çevrimiçi

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,436
S salim bey
hocam 65G4 Oledin hayırlı olsun,fiyat da çok iyiymiş:ok
kurulumdan sonra bana alo dersin(22.00den sonra ara-panel 2/3 saat açık kalsın!)
hayırlı olsun şimdiden

valla açık söyliyeyim sana,65 C855 panele 93 kağıt vermek bana göre kerizliğin dik alası olurdu
direkten döndün yaw,855 tamam OK ama o fiyat ne kardeşim 93 kağıt üstelik "TCL" alıyorsun
servisinden sonrasına kadar yazılımları dahil her bir şeyi sıkıntılı bir mal:hayir
yani 30/40 kağıt filan olsa amenna ama 93 ne yaw!
++
Alanyadaki arkadaş henüz dönmedi Almanya dan,AVR için yazdım,unutmuş olabilir
sana tlf.no. verdim bir kaç gün bekle arayabilirsin benim adımı vererek
++

S Çevrimdışı

serci

Yeni Üye
21 Şub 2025
14
27
Evet, C745 daha iyi bir tv 655 Pro'ya göre. Ben daha ucuzdur sanmıştım fakat 38.000 ise bunun sonu yok. Sizin gönlünüz hangisine kayıyorsa onu tercih edin. Mesela Samsung Q67D olabilir.

Şimdi tekrar baktım, fiyatlar uçmuş maalesef. Toparlayacak olursam ben size şöyle bir öneride bulunayım;
Şu modelleri almayın,
- Samsung DU8500
- TCL 55P755GTV
- TCL 55T7BGTV

Bunlar ise yukarıdakilere göre biraz daha iyi,
- TCL C645
- TCL C655

30.000'in üzerine çıkacaksanız, Samsung Q67D alabilirsiniz.
hocam selamlar henüz alamadım param hesaba geçmediği için de 33bin tl'ye düşüyor bu televizyon q67d'den daha iyi gibi duruyor bu fiyata en iyi ürün bu mudur sizce ?

ek olarak şu yelevizyon da gözüme çarptı bunun google tv si 20k hiç incelemesi olmadığı için bilemedim fiyatı cok uygun geldi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt