eediz
Aktif Üye
- 5 Mar 2020
- 359
Aradaki fiyat farkına değer mi?LCD lerine vermiş olduğu isim.
Arka aydınlatma şekillerine göre isim verdiğini söylüyor. Neo isimler miniLED kullandığı LCD lerdir
Aradaki fiyat farkına değer mi?LCD lerine vermiş olduğu isim.
Arka aydınlatma şekillerine göre isim verdiğini söylüyor. Neo isimler miniLED kullandığı LCD lerdir
Yerel karartmali bir modelini alırsanız değmez ister mini LED, ister büyük LED.Aradaki fiyat farkına değer mi?
Öncelikle tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun. Ayrıca vermiş oduğunuz tavsiye ve bilgiler içinde teşekkür ederim.Evet. Pml9009 yerel karartmalı Va panel
8909 yerel karartmasiz model. Yarı yarıya nerdeyse parlaklık daha az.
İyi bayramlarÖncelikle tüm forum ailesinin bayramı mübarek olsun. Ayrıca vermiş oduğunuz tavsiye ve bilgiler içinde teşekkür ederim.
Pml 9009 Vatan dan alındı, tv geldi ancak kurulum bayram sonu olacak. Karasal yayın olmayacak Tv heryerde ve Netflix Mi box üzerinden seyredilecek. Pauge 2.1 Hdmı sertifikalı kablo ile bağlı olacak. İyi bir görüntü için Tv menülerinden yapmam gereken kritik ayarlar varmıdır bunu öğrenmek istiyorum. İyi bayramlar tekrardan.
Üstad hayırlı bayramlar, Çok uzun araştırma ve sizlerin değerli bilgileri doğrultusunda Philips Oled 809 almaya karar verdim. Onun için tavsiye edeceğiniz ayar modu hangisidir acaba? (Bu arada doğru bir karar mı vermişim? Panasonic Plazma kullanıcısıyım)İyi bayramlar
En önemli ayar TV kullananlar için. Film modunda izleyin. En doğru renk o modda olur.
Tam anlayamadım ama neo qled veya qled arasında fark yok diyorsunuz galiba.Yerel karartmali bir modelini alırsanız değmez ister mini LED, ister büyük LED.
Mini LED e LEDlerin küçülmesi çok önemli faktör değil. Bölge sayısı ve çalışma şekli bölgelerin daha önemli.
Tcl çok bölgeli yapıyor. Ama bölgelerin çalışma şeklini hala tam beceremiyor.
Evet doğru bir karar verdiniz. Oled en iyi tercih. Resim modlarindan hangisi hoşuna giderse onu seçersiniz. Tavsiyem film modlarında izlemen.Üstad hayırlı bayramlar, Çok uzun araştırma ve sizlerin değerli bilgileri doğrultusunda Philips Oled 809 almaya karar verdim. Onun için tavsiye edeceğiniz ayar modu hangisidir acaba? (Bu arada doğru bir karar mı vermişim? Panasonic Plazma kullanıcısıyım)