W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,451
ips panel 55 inc tv alacam hangi modelde var bu palel yardımcı olabilirmisiniz
Lg 65 inç leri geneli va,
55 inç genelde ips.
Yerel firmalardan grundig ips.
Philips 55 inç leri de ips çıkarır.
Bunların garantisi olmaz. Bakıyorsunuz ips bir sonra ki partisi va da çıkabiliyor. Modelinizi belirleyin bu markalar arasında bütçenize göre. Sonra alım sırasında saticidan teyit edebilirsiniz

C Çevrimiçi

cimbom0476

Yeni Üye
14 Şub 2024
14
45
55 inc lg nanosel 2025 model bimden aldim paneli hic beyenmedim az bi yana geçsem panelin rengi soluyor isigi düşüyor sabit karşı dan izlemek lazim yoksa ekran kalitesi kötü oluyor pişman oldum bu modelden elimde kaldi bu cihaz acaba bu va panelmi

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,451
55 inc lg nanosel 2025 model bimden aldim paneli hic beyenmedim az bi yana geçsem panelin rengi soluyor isigi düşüyor sabit karşı dan izlemek lazim yoksa ekran kalitesi kötü oluyor pişman oldum bu modelden elimde kaldi bu cihaz acaba bu va panelmi
Yandan solma çok ise va paneldir. Panele hafifçe vur. Vurulan yerde Renkte bir patlama oluyorsa va panel

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,451
Her panelin arti ve eksi si vardır.
Va izleme açısı dar, 60 hz lik paneller tepki süresi fazla olur bu da bulanıklık yapar hızlı hareket eden nesnelerin gerisinde, artıları iyi kontrast, iyi siyah ve ekran homojenligi
Ips paneller izleme açısı biraz daha iyi, va lira göre daha iyi tepkime süresi,
Ekşisi...kötü kontrast. Siyah griye yakın. Ekran homojenli daha kötü olasılığı cok

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,451
yandan bakinca parlaklik yuzde 50 ye dusuyor renkler soruyor lg diye aldim istedigim panel çıkmadı iade de olmuyor
Lg lcd üretimini bitirince. Va panel genelde koyuyor. Bazende aynı modelde olsa ips panelde koyuyor.

Screenshot_20251028_173358_Photos.jpg

Etikette işaretli olan yer, kodun sonunu ufak çembere işaretledim
S harfi.....hkc va panel
C olursa...csot va panel
W............ips
Y..............ips
Vb. Demektir.

Geri
Üst Alt