Evet, lcd olarak şuanda tr de iyi modellerden biriCevap için teşekkür ederim. 55QN85F almayı düşünüyorum. Uzun süre bana sorun çıkarmayacak işlemci panel teknolojisi vs. Bu tvi tavsiye eder misin?
Evet, lcd olarak şuanda tr de iyi modellerden biriCevap için teşekkür ederim. 55QN85F almayı düşünüyorum. Uzun süre bana sorun çıkarmayacak işlemci panel teknolojisi vs. Bu tvi tavsiye eder misin?
Lg 65 inç leri geneli va,ips panel 55 inc tv alacam hangi modelde var bu palel yardımcı olabilirmisiniz
Yandan solma çok ise va paneldir. Panele hafifçe vur. Vurulan yerde Renkte bir patlama oluyorsa va panel55 inc lg nanosel 2025 model bimden aldim paneli hic beyenmedim az bi yana geçsem panelin rengi soluyor isigi düşüyor sabit karşı dan izlemek lazim yoksa ekran kalitesi kötü oluyor pişman oldum bu modelden elimde kaldi bu cihaz acaba bu va panelmi
yandan bakinca parlaklik yuzde 50 ye dusuyor renkler soruyor lg diye aldim istedigim panel çıkmadı iade de olmuyorYandan solma çok ise va paneldir. Panele hafifçe vur. Vurulan yerde Renkte bir patlama oluyorsa va panel
Lg lcd üretimini bitirince. Va panel genelde koyuyor. Bazende aynı modelde olsa ips panelde koyuyor.yandan bakinca parlaklik yuzde 50 ye dusuyor renkler soruyor lg diye aldim istedigim panel çıkmadı iade de olmuyor