Televizyon önerisi Bütçe 17.000 TL

C Çevrimdışı

Cenkbalci

Yeni Üye
28 Ara 2022
3
28
Merhabalar, yeni bir tv almak istiyorum, bu arayış içerisinde kafam fazlasıyla karıştı çünkü her markada farklı farklı problemler ortaya çıkıyor. 17.000 TL bandında hangi TV'leri önerirsiniz ? Günlük kullanım ve film izlemek için alıyorum. Eğer önerileriniz arasında bütçeyi biraz aşacak ürünler var ve aradaki fiyat farkına değecek ise bütçeyi biraz artırabilirim.

C Çevrimdışı

Cenkbalci

Yeni Üye
28 Ara 2022
3
28
Teşekkür ederim yalnız şu olay kafamı karıştırıyor, bir markada kanal geçişleri çok yavaş, diğerinin panellerinde sürekli bulutlanma oluyor bu fiyat bandında en makul olan f/p hangisidir

TCL 55C715 55 inç nasıldır ?

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
432
Teşekkür ederim yalnız şu olay kafamı karıştırıyor, bir markada kanal geçişleri çok yavaş, diğerinin panellerinde sürekli bulutlanma oluyor bu fiyat bandında en makul olan f/p hangisidir

TCL 55C715 55 inç nasıldır ?

ben samsung 65bu8500 kullanıyorum kanal geçişleri normal bulutlanma olayı tüm lcd led tvlerde mevcut kiminde az kiminde çok bir tek oledlerde yok.

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
432
Teşekkür ediyorum 55bu8500 e bakıyorum sanırım aynı tv'ler çok bir farkları yok

panel farkları var iyi araştırmak lazım.
55bu8000 modelinde hkc panel var
60bu8000 Sdp panel kullanıyor
bu8500 serisi karma panel hkc ve sdp diye biliyorum

attığım bütün yorumlar inceleme ve bilgileri ile birlikte atıyorum kendin karar vermen için tabi ki samsungun bu televizyonları giriş seviyesi 17 bin bile etmez ama yapacak bir şey yok.

buraya kendi konumuda ekliyorum bakmak istersen diye.

Geri
Üst Alt