Berkant.mazi
Yeni Üye
Telefunken mb-96 marka televizyonum youtubeye girmediği için internetten yazılım bulup atmıştım şuan 169'lü bir ip adresi alıyor nete hiç baglayamiyorum.0 çekirdek yazılımı var ise yardımcı olur musunuz?
Hocam ip sorununu nasıl çözeriz?mb96 anakart donanımı youtube için düşük kaldığı için açmaz.yazılım çözüm olmaz android box cihazı işinizi uzun vadeli görür
Yazılımı nereden indirmiştin acaba ,link verebilirmisin ,bende de var mb96 kartlı tv ,bendeki yazılım son harfi n .Telefunken mb-96 marka televizyonum youtubeye girmediği için internetten yazılım bulup atmıştım şuan 169'lü bir ip adresi alıyor nete hiç baglayamiyorum.0 çekirdek yazılımı var ise yardımcı olur musunuz?
v376yYazılımı nereden indirmiştin acaba ,link verebilirmisin ,bende de var mb96 kartlı tv ,bendeki yazılım son harfi n .
Hımm, Mb96 da youtube sıkıntıllı , ayrıca sanırım yüklediğin bu yazılımda eternet sıkıntılı ,forumda çalışmadığı söylendi uzun zaman önce (y idi galiba hatırlamıyorum) ,gerçi ben tvnin smartını kullanmıyorum ,hanım sadece hava durumuna bakıyordu,32'' bendeki tv ,mutfakta kullanıyoruz ,v376y
Link bu ustam sağlam yazılım var mı elinde
376y sürümü kablosuz kullanımda otomatik ip atıyor ve internete bağlanmıyor çözüm; 376s yüklemekv376y
Link bu ustam sağlam yazılım var mı elinde
Teşekkürler ustam farklı yazılım buldum çözdüm sorunu376y sürümü kablosuz kullanımda otomatik ip atıyor ve internete bağlanmıyor çözüm; 376s yüklemek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazilimi paylasabilir misinz???Teşekkürler ustam farklı yazılım buldum çözdüm sorunu
Tv deki sorun nedir?yazilimi paylasabilir misinz???