Telefunken Mb-96 yazilim

B Çevrimdışı

Berkant.mazi

Yeni Üye
20 Nis 2020
8
23
Telefunken mb-96 marka televizyonum youtubeye girmediği için internetten yazılım bulup atmıştım şuan 169'lü bir ip adresi alıyor nete hiç baglayamiyorum.0 çekirdek yazılımı var ise yardımcı olur musunuz?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
mb96 anakart donanımı youtube için düşük kaldığı için açmaz.yazılım çözüm olmaz android box cihazı işinizi uzun vadeli görür

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Telefunken mb-96 marka televizyonum youtubeye girmediği için internetten yazılım bulup atmıştım şuan 169'lü bir ip adresi alıyor nete hiç baglayamiyorum.0 çekirdek yazılımı var ise yardımcı olur musunuz?
Yazılımı nereden indirmiştin acaba ,link verebilirmisin ,bende de var mb96 kartlı tv ,bendeki yazılım son harfi n .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
v376y

Link bu ustam sağlam yazılım var mı elinde
Hımm, Mb96 da youtube sıkıntıllı , ayrıca sanırım yüklediğin bu yazılımda eternet sıkıntılı ,forumda çalışmadığı söylendi uzun zaman önce (y idi galiba hatırlamıyorum) ,gerçi ben tvnin smartını kullanmıyorum ,hanım sadece hava durumuna bakıyordu,32'' bendeki tv ,mutfakta kullanıyoruz ,
Ben yazılım vermiyorum sevgili berkant (bu arada oğlumun da adı berkanttır) ,ama tvnin arkasındaki barkod fotosunu okunaklı çekip aşağıdaki konuda paylaşırsan ,eğer tv yurt dışı üretimi değilse mutlaka dostlarım yardımcı olurlar :ok

Geri
Üst Alt