Tekli kahve makinesi önerisi

Ö Çevrimdışı

Ömer çiçek

Yeni Üye
21 Nis 2022
47
36
Arkadaşlar, tekli kahve makinesi almayı düşünüyorum şuan mevcut kullanan memnun olduğunuz bol köpüklü kahve yapan sorunsuz kahve makinesi tavsiyesi istiyorum. Yorumlarınızı beklirorum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,151
2 ay önce kiwi kcm-7570 modelini a101 görüp aldım. Malzeme kalitesi fena değil, kahveler köpüklü çıkıyor, fiyat uygun :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,152
En önemlisi taşma önleme emniyeti varsa bazı modellerinde mevcut değilmiş
Karaca Hatır Köz veya Philips 5000 serisi tavsiye ederim. Aynı makineler.
Taşma emniyeti mevcut.

Ama bu makinelerdeki tek sıkıntı cezvenin boşaltma ağızları hatalı tasarlanmış.
Fincana, bardağa kahveyi dökerken, tezgaha da akıtıyor.

Ö Çevrimdışı

Ömer çiçek

Yeni Üye
21 Nis 2022
47
36
Evet kalitesine göre fiyatı uygun. Ama yorumlarda evet dökerken suzıntı var diyorlar sızıntı fazla mı bilmiyorum. Hediye çeki geldi sizin yorumdan 1 dk önce grundig tkm 1342 yi 1100 TL'ye aldım arçeliğin yan ürünü bütün özellikleri aynı sadece marka farkı var inşallah memnun kalırız

Karaca Hatır Köz veya Philips 5000 serisi tavsiye ederim. Aynı makineler.
Taşma emniyeti mevcut.

Ama bu makinelerdeki tek sıkıntı cezvenin boşaltma ağızları hatalı tasarlanmış.
Fincana, bardağa kahveyi dökerken, tezgaha da akıtıyor.
Evet kalitesine göre fiyatı uygun. Ama yorumlarda evet dökerken suzıntı var diyorlar sızıntı fazla mı bilmiyorum. Hediye çeki geldi sizin yorumdan 1 dk önce grundig tkm 1342 yi 1100 TL'ye aldım arçeliğin yan ürünü bütün özellikleri aynı sadece marka farkı var inşallah memnun kalırız. Ama sizin önerdiklerinizde kalitesine göre iyi yani

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,152
Evet kalitesine göre fiyatı uygun. Ama yorumlarda evet dökerken suzıntı var diyorlar sızıntı fazla mı bilmiyorum. Hediye çeki geldi sizin yorumdan 1 dk önce grundig tkm 1342 yi 1100 TL'ye aldım arçeliğin yan ürünü bütün özellikleri aynı sadece marka farkı var inşallah memnun kalırız

Evet kalitesine göre fiyatı uygun. Ama yorumlarda evet dökerken suzıntı var diyorlar sızıntı fazla mı bilmiyorum. Hediye çeki geldi sizin yorumdan 1 dk önce grundig tkm 1342 yi 1100 TL'ye aldım arçeliğin yan ürünü bütün özellikleri aynı sadece marka farkı var inşallah memnun kalırız. Ama sizin önerdiklerinizde kalitesine göre iyi yani
Arçelik Beko Grundig, bunlar aynı ürünler zaten.
O makinelerdeki taşma önleme sistemi farklı sanırım.
O çıkıntı şeklindeki çubukla seviye algılıyor.
O da bazen taşmalara sebep olabilir.
Farklı bir üreticide başımıza gelmişti.

Ö Çevrimdışı

Ömer çiçek

Yeni Üye
21 Nis 2022
47
36
Arçelik Beko Grundig, bunlar aynı ürünler zaten.
O makinelerdeki taşma önleme sistemi farklı sanırım.
O çıkıntı şeklindeki çubukla seviye algılıyor.
O da bazen taşmalara sebep olabilir.
Farklı bir üreticide başımıza gelmişti.
Peki bunda taşma önleme sisteminde sıkıntı var mı acaba taşarsa kahve hiç bir anlamı yok. Tkm 1342 bu modelle ilgili bi sıkıntı var mı acaba

Geri
Üst Alt