Çözüldü Techwood 43US902 ekranda kararma sorunu yardım

R Çevrimdışı

rakbu1903

Yeni Üye
10 May 2023
8
40
Öncelikle herkese merhaba,aranıza yeni katıldım.Bir konuda yardım ve desteğinize ihtiyacım var..resimde de göreceğiniz üzere ekranda sağ altta bir kararma oldu..daha önce de olmuştu ama tv otomatık yazılım güncellemesi yaptı ve sorun düzelmişti..yaklasık 1 sene sonra bir daha oldu..yeni yazılım tarattım ama bulamadı...uygun yazılım konusunda desteğinizi bekliyorum...şimdiden tesekkür ederim,

IMG-20230509-WA0008.jpg

IMG-20230509-WA0007.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Led barlarda bölgesel aydınlatma sıkıntısı başlamıştır. Daha önce gidip geldiği için yazılımla düzeldiğini düşündürmüştür. Ya da yazılımı değiştirdiğiniz için arka ışık ayarı fabrika ayarlarına dönmüş yanıltmış olabilir. Komple led bar takımı değişikliği gerekmektedir.

R Çevrimdışı

rakbu1903

Yeni Üye
10 May 2023
8
40
Led barlarda bölgesel aydınlatma sıkıntısı başlamıştır. Daha önce gidip geldiği için yazılımla düzeldiğini düşündürmüştür. Ya da yazılımı değiştirdiğiniz için arka ışık ayarı fabrika ayarlarına dönmüş yanıltmış olabilir. Komple led bar takımı değişikliği gerekmektedir.
Anladım,teşekkür ederim ilginize...🙏 Duruma göre servisten destek alacağım o zaman

J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Techwood 43US902 MB230 anakart değil miydi ?
Sizin TV'nasıl MB130E anakart anlamadım.

Bilgisi olan varsa bu yazdığım hakkında açıklarsa sevinirim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Geri
Üst Alt