TECHWOOD 32TEC600 (çözüldü)

sametbilgili0

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
sametbilgili0
Herkese selamlar. Logodan sonra ledleri kapatıyor, tv açılıyor. Ledleri arızalıydı yeni değiştik. Tekrar söktük led barlar sağlam, farklı anakart takıyorum sorunsuz çalışıyor. Kurtarma yazılımı denedim fakat yazılımı almıyor. Full yazılım veya önerisi olan varmıdır usalarım.

IMG_20260414_123656.jpg
IMG_20260414_123716.jpg
IMG_20260414_124416.jpg

kurtarma gönderdim deneyip sonucu paylaşın

Ustam kurtarma yazılımı denemiştim, sizin ilettiğinizide denedim ama almıyor. Full yazılım vs denesek varsa, teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kurtarma denediğimde standby hızlı hızlı yanı sönüyor alır gibi yapıyor o şekilde kalıyor.

düzenleme: Ledler sönükken fener yardımıyla menüden ilk kurulum yaparak arıza çözüldü. İlk defa böyle bir arıza geldi not alın işine yarayan olur belki.

Son düzenleme:
Ustam kurtarma yazılımı denemiştim, sizin ilettiğinizide denedim ama almıyor. Full yazılım vs denesek varsa, teşekkürler.

Kurtarma denediğimde standby hızlı hızlı yanı sönüyor alır gibi yapıyor o şekilde kalıyor.

düzenleme: Ledler sönükken fener yardımıyla menüden ilk kurulum yaparak arıza çözüldü. İlk defa böyle bir arıza geldi not alın işine yarayan olur belki.
Tv de orijinal kendi yazılımı yüklü değildir bu nedenle sizin yazdığınız sorunu yaşadınız. Orijinal yazılım yüklenmedikçe tv bir süre sonra aynı sorunu tekrarlayacaktır.

Geri
Üst Alt