Ben Mert'in kurtarışında hanımı bile uyandırdım bağırmaktanHayatımda ilk defa sesim çıkmadan maç izledim,hanım benden beter yatıyordu,kapıyı kapattım ama bağıramadım İnanın 90+4 te sevgili kaleci mert ile ben de kurtardım topu fakat sessizce,mert bana göre en az kesin olan 3 golü kurtardı .
Sorma sevgili necati, biz karı-koca yatıyorduk ,grip desem grip değil bir hastalıktan dolayı,bu sefer hanım ağır geçirdi ve maç sırasında yatıyordu ,zaten sağlıklı olsa benden önce tv açar, karşısına da geçerdi,hatta tv'yi karşıdan gören bir koltuk var o koltuğu kapardı . Ayrıca ertesi gün de fırçayı yedim "neden kaldırmadın" diye iyi miBen Mert'in kurtarışında hanımı bile uyandırdım bağırmaktan
Bizlerde hiç iş yok maalesef,sırtımıza vurduklarında susup oturuyoruz ,yıllarca ama , bu arada ecnebiler bizi bizden daha iyi biliyorlar tabii.Merihe 2 maç kesinleşti malesef. İnşallah yarın güzel bir galibiyet elde ederiz.
Hocam maalesef yapacak birşey yok, ya protesto edip maça çıkmayacağız yada hepsini üst üste koyup seveceğiz. İngilterede Bellingham’ın yaptığı iğrenç ötesi hareket karşılığı ceza almasını uman bekleyen İngiliz bulamazsınız ama bizim ülkemiz maalesef bu konuda hain dolu. Biz içimizi düzeltmeden Avrupa’ya ayar veremeyiz.Bizlerde hiç iş yok maalesef,sırtımıza vurduklarında susup oturuyoruz ,yıllarca ama , bu arada ecnebiler bizi bizden daha iyi biliyorlar tabii.
Teşekkür ederim tobacco birkaçı dışında sporcu kardeşlerimizin yüreğine ayağına sağlık onlara sözümüz onlar söyleneni ve taktik neyse onu uyguladılar ama bu gençlerim en tepeden an alta kadar olan yöneticilerin hepsi aşağılıklar 30 dakika bir takım geri çekilip savunma yapılırmı kardeşim resmen hollandaya maçı armağan ettiler ve değişiklikler geç yapıldı uefa ve hakem hataları ona keza zaten adamlar bizim hiç bir zaman bu tür organizasyonlarda olmamızı istemiyorlar final oynamak bizim hakkımızdı ama ne yazık,ki içimizdeki futbol düşmanları bunu istemiyorlar fb,yapılan milli takıma,da yapılıyor maalesef adam gibi adam yöneticiler getirilmiyor birilerinin oyuncağı oluyorlar.osman amca bukonuya tam 639 bakma var ama yazan 6 kişi hadi 10 olsun sen bakma forumdakilerin mili takım milli takım dediklerine 639 kişiden hiçdeğilse 100zünden de bir tepki gelmezmi ben sporcu kardeşlerimizin ellerinden öperim hepsininde ama hakeme çok küfür ettim desem yalan değil