Tebrikler Galatasaray

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,480
66
Tebrik ederim şampiyonlar liginde juve ile kolay maçı zora soktular fakat 3-2 (5-7) kazanmasını bildiler :) (26-02-2026)

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
214
43
Kazanmasını bilmek güzel. Tabi ki bir başarıdır. Ancak kırmızı karttan sonra 10 kişilik juventusa bu kadar kötü oynamak üzerinde derin derin düşünülmesi gereken bir konu. Bu oyun kabul edilemez. Teknik ekibin cumartesi günki Alanyaspor maçına kadar bu konuyu detaylıca çalışıp çözmesi gerekiyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,480
66
Kazanmasını bilmek güzel. Tabi ki bir başarıdır. Ancak kırmızı karttan sonra 10 kişilik juventusa bu kadar kötü oynamak üzerinde derin derin düşünülmesi gereken bir konu. Bu oyun kabul edilemez. Teknik ekibin cumartesi günki Alanyaspor maçına kadar bu konuyu detaylıca çalışıp çözmesi gerekiyor.
Hanım bana "geceni bu saatinde bağırma "dedi ,hem de kaç kere :)

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,355
64
Teşekkür ederim sn.teraspy.Hangi spor dalında,hangi takım ya da kişi olursa olsun kazananı tebrik etmek,kaybedeni teselli etmek lazım.Sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu kabullenmek ve ona göre davranmak gerekir. ☝️ :bye

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,435
Sevilmez mi hiç başkan.Futbol başta olmak üzere sporun her branşını severim.Sadece Türkiye değil yurtdışını da takip etmeye çalışıyorum. ☝️ :bye
uzun yıllardır spor yapan bireyim fakat izlemesi pek zevk vermiyor ha birde şu var grup, takım oyunlar hiç sevmem çünkü başkasının hatası yüzünden mağlup olmayı sindiremiyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,480
66
Teşekkür ederim sn.teraspy.Hangi spor dalında,hangi takım ya da kişi olursa olsun kazananı tebrik etmek,kaybedeni teselli etmek lazım.Sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu kabullenmek ve ona göre davranmak gerekir. ☝️ :bye
Aynen öyle sevgili akrep2018 akrep2018 ,ama bir çok kişi bu olayı halen" kavga" olarak görüyor maalsef :)

Geri
Üst Alt