TCL 55 C 835

Emekli Asker Çevrimdışı

Emekli Asker 

Yeni Üye
3 Mar 2023
7
57
Merhaba,
55 C 835 bir televizyonum var. Tv Uzun zamandır güncelleme almıyor.Aynı model televizyona sahip arkadaşlardan en son resmi güncellemenin numarasını öğrenebilir miyim ?
Ne TCL Müşteri hizmetleri nede servis bilgi veremedi bu konuda.
Şimdiden teşekkür ederim...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,274
telegram gruplarında paylaşılan son güncelleme dosyası
V617
V8-T615T03-LF1V617.000879

Emekli Asker Çevrimdışı

Emekli Asker 

Yeni Üye
3 Mar 2023
7
57
Merhaba,
Televizyonu(55C835) birkaç yazılım sürümüne yükselttim veya düşürdüm(Usb ile).En son v503 den v511(T615T03 platformu)'e manuel güncelleme yapmama müteakip televizyon otomatik güncelleme ile v603 e güncellendi(Ağ üzerinden). Günün sonunda edindiğim kanaat ve tecrübe şudur ki ; En stabil ve kullanılabilir sürüm,ağ üzerinden otomatik güncelleme ile gelen sürümdür.Yazılım platformu uygun olsa dahi en son güncellemeler eski modellere tam uyumlu değil ve düzgün çalışmayabiliyor.Yani ağ üzerinden yayınlanacak güncellemeleri beklemek lazım, macera aramanın gereği yok düşüncesindeyim.Amacım tartışma başlatmak değil,sadece yaşadıklarım sonucu edindiğim kanaati bir arkadaşa faydası olur düşüncesi ile paylaşmak istedim.Selamlar saygılar.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,274
Merhaba,
Televizyonu(55C835) birkaç yazılım sürümüne yükselttim veya düşürdüm(Usb ile).En son v503 den v511(T615T03 platformu)'e manuel güncelleme yapmama müteakip televizyon otomatik güncelleme ile v603 e güncellendi(Ağ üzerinden). Günün sonunda edindiğim kanaat ve tecrübe şudur ki ; En stabil ve kullanılabilir sürüm,ağ üzerinden otomatik güncelleme ile gelen sürümdür.Yazılım platformu uygun olsa dahi en son güncellemeler eski modellere tam uyumlu değil ve düzgün çalışmayabiliyor.Yani ağ üzerinden yayınlanacak güncellemeleri beklemek lazım, macera aramanın gereği yok düşüncesindeyim.Amacım tartışma başlatmak değil,sadece yaşadıklarım sonucu edindiğim kanaati bir arkadaşa faydası olur düşüncesi ile paylaşmak istedim.Selamlar saygılar.
manuel olarak yüklediğiniz yazılımlarda ne gibi sorunlarla karşılaştınız.

Emekli Asker Çevrimdışı

Emekli Asker 

Yeni Üye
3 Mar 2023
7
57
manuel olarak yüklediğiniz yazılımlarda ne gibi sorunlarla karşılaştınız.
V503 de uydu kısmında kanal geçişleri aşırı yavaşladı ve takılmalar başladı.Ayrıca Quick Panel versiyonu çok kullanışsız.Quick panele uygulama kısa yolu ekleme ve çıkartma yapılmıyor.Kumandada Quick Panel tuşunun hemen üstündeki tuşun işlevide aynı şekilde çok kısıtlı.v511 e fazla bakamadım zira yükledikten 5 dk. Sonra otomatik v603 e güncellendi televizyon.v503 den önce Enson sürüm olan v617 yi de denedim.Ondada Dolby vision filmlerde parlaklık 100 oluyordu ve ayarlanmıyordu.Ayrıca v617de de kanal geçişleri ve uydu kısmında takılmalar kasmalar yaşadım.v603 de şimdilik bir aksilik farketmedim.Olursa buradan paylaşacağım.Birde v590 da uzun süre kullandım Televizyonu ve çok memnun kaldığım bir sürümdü.v603 de randıman alamaz isem v590 a geçeceğim tekrar.

Geri
Üst Alt