Çevrimdışı Müşteki VIP 22 Ara 2018 414 11 Eyl 2021 #29 Stabil olmayan düşük bağlantılara sahip kullanıcılar artık daha rahat bir deneyim yaşayacaklar. Çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık.
Stabil olmayan düşük bağlantılara sahip kullanıcılar artık daha rahat bir deneyim yaşayacaklar. Çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık.
T Çevrimdışı TC Yıldırım Kayıtsız / Doğrulanmamış 11 Eyl 2021 #30 Müşteki' Alıntı: Stabil olmayan düşük bağlantılara sahip kullanıcılar artık daha rahat bir deneyim yaşayacaklar. Çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Sen son mesajları okumadın galiba Müşteki hocam AMP devre dışı bırakıldı bugün the end.
Müşteki' Alıntı: Stabil olmayan düşük bağlantılara sahip kullanıcılar artık daha rahat bir deneyim yaşayacaklar. Çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Sen son mesajları okumadın galiba Müşteki hocam AMP devre dışı bırakıldı bugün the end.
Çevrimdışı Müşteki VIP 22 Ara 2018 414 11 Eyl 2021 #31 ?ℐℒ?ℐℛℐℳ' Alıntı: Sen son mesajları okumadın galiba Müşteki hocam AMP devre dışı bırakıldı bugün the end. Genişletmek için tıkla ... ) Haklısınız, konu başlığından hareketle aktif edildiğini düşünmüştüm.
?ℐℒ?ℐℛℐℳ' Alıntı: Sen son mesajları okumadın galiba Müşteki hocam AMP devre dışı bırakıldı bugün the end. Genişletmek için tıkla ... ) Haklısınız, konu başlığından hareketle aktif edildiğini düşünmüştüm.
T Çevrimdışı TC Yıldırım Kayıtsız / Doğrulanmamış 11 Eyl 2021 #32 Müşteki' Alıntı: ) Haklısınız, konu başlığından hareketle aktif edildiğini düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla ... Sana diyor Sota Başkan üyeler eski konu sanıyor bilgilendirme için eski konu üzerinden değil yeni konu olmalı
Müşteki' Alıntı: ) Haklısınız, konu başlığından hareketle aktif edildiğini düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla ... Sana diyor Sota Başkan üyeler eski konu sanıyor bilgilendirme için eski konu üzerinden değil yeni konu olmalı