Arsen Lüpen'in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Fragman;
Arsen Lüpen'in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar.
Uyanış Selçuklu ve eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hariç izlediğim dizi yok. Bana göre (zevkler ve renkler tartışılmaz, tercih meselesi) izlenecek dizide değillerHoşuma gitti dün bakındım. Çukur, mezar, mahalle, yasak elma, sadakatsiz, iktidarsız
Gibi dizilerimize yine 10 basar.
merak duyamadım ben ya, eşkıya ilk zamanlar iyi di ama uzadıkça sıktı, uyanış Selçuklu trt olan mı ?Uyanış Selçuklu ve eşkıya dünyaya hükümdar olmaz hariç izlediğim dizi yok. Bana göre (zevkler ve renkler tartışılmaz, tercih meselesi) izlenecek dizide değiller
Evet Trt1 de olan.merak duyamadım ben ya, eşkıya ilk zamanlar iyi di ama uzadıkça sıktı, uyanış Selçuklu trt olan mı ?
kanal nedeni ile bakmadım. en azından abuk sabuk diziler yerine bence kayda değer bir dizi.Evet Trt1 de olan.
büyük ihtimal izlemişsinizdir . izlememişseniz, stargate ve stargate atlantis dizileri ilaç niyetine gider.netflix üyelik var ama son 3-4 aydır açıp bakmadım bile, akşam gidince bir bakayım, güzele benziyor. bu arada dizi önerilerine de açığım. bilim-kurgu fantastik dizileri severim.
youtube'tan süper baba dizisini izledik ailecek, bugün 137. yani final bölümünü izleyeceğiz, çok güzel bir nostalji oldu. yaklaşık 20-30 bölümü yok, sanırım ATV arşivinde çıkan yangında zarar görmüşler o bölümler. ona rağmen çok keyifliydi 25 yıl sonra tekrar izlemek