I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba Arkadaşlar Bu Site Tavsiyeforum'un Müzik Dinleme/Paylaşama/Sosyal AĞ Sitesidir
Bir Yandan Müzik Dinlerken, Diğer Yandan Listenizdeki Müzikleri Yükleyebilirsiniz.
Tema özelliği için uğraş veriyorum. Css'den anlayanlar Yardım Ederse Sevinirim
site linkini vermeyi unutmuşum. Üye olmadan sitede gezmek karın ağrısı ve baş ağrısı yapabilir üye olursanız sevinirim.
Güncel Destek : SoundCloud'tan Siteye Şarkı Çekebilir Ekleyebilirsiniz.
Güncel Destek : Radio Stations'tan Şarkı/Feed Çekebilirsiniz.
Güncel Destek : Podcast Çekim İşlemleri Manuel Şuan Ama Bana Söylerseniz Api'den Çekerim.
Bir Yandan Müzik Dinlerken, Diğer Yandan Listenizdeki Müzikleri Yükleyebilirsiniz.
- Otomatik Oynatma
- Arka Planda (Sotanın Yardımı Olmadan Şarkı Çalma ?)
- Liste Oluşturma
- Yapmış Olduğunuz Beat/Müzik/Sesler'i Satış Yapma
- Video Yükleme (Plugins Ayarı'nı Daha Tam Yapamadım Ama Olacak
- Yeni Yüklenen Şarkılardan Vs Haberdar Olma (burası tarayınıza bağlı destekleme ayarı vs vs)
- Tavsiye Forum gibi Mobil Uyumlu
- Şarkılara Puan,Yorum Verme Özeliği Var (Ama ERSAN.NET "e eksi puan verin)
- Yüksek Kalitede Şarkı Dinleme örnek : 328 Kb Mp3, Veya Flac Yükleme Ve Dinleme
- Benim bile bilmediğim bir çok özellik var onlarıda deneme/yanılma hatta bozma yoluyla çözeriz Sota bozabilir diye admin paneline 30 tane ardaşık, 5 tane karakter 10 tane ise sembollü şifre eklenmiştir.
Tema özelliği için uğraş veriyorum. Css'den anlayanlar Yardım Ederse Sevinirim
site linkini vermeyi unutmuşum. Üye olmadan sitede gezmek karın ağrısı ve baş ağrısı yapabilir üye olursanız sevinirim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güncel Destek : SoundCloud'tan Siteye Şarkı Çekebilir Ekleyebilirsiniz.
Güncel Destek : Radio Stations'tan Şarkı/Feed Çekebilirsiniz.
Güncel Destek : Podcast Çekim İşlemleri Manuel Şuan Ama Bana Söylerseniz Api'den Çekerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: