Çevrimdışı Pixel Teknoloji Aktif Üye 1 Eki 2018 369 31 Eki 2019 #15 teraspy' Alıntı: Mubarek, espriydi beyav ,bakmışındır tabii ,ooo bu arada konuyu muhabbete çevirdim 5 dakkada hasta hasta iyimi hadi sustum artıkın )) Genişletmek için tıkla ... Şifa olsun umutcum, hayırlı geceler
teraspy' Alıntı: Mubarek, espriydi beyav ,bakmışındır tabii ,ooo bu arada konuyu muhabbete çevirdim 5 dakkada hasta hasta iyimi hadi sustum artıkın )) Genişletmek için tıkla ... Şifa olsun umutcum, hayırlı geceler
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 31 Eki 2019 #16 Pixel Teknoloji' Alıntı: Şifa olsun umutcum, hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aha,ben hastayım dedim ,şifayı umuta kestin iyimi kıracağım kemiklerini
Pixel Teknoloji' Alıntı: Şifa olsun umutcum, hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aha,ben hastayım dedim ,şifayı umuta kestin iyimi kıracağım kemiklerini
Çevrimdışı Pixel Teknoloji Aktif Üye 1 Eki 2018 369 31 Eki 2019 #17 teraspy' Alıntı: Aha,ben hastayım dedim ,şifayı umuta kestin iyimi kıracağım kemiklerini Genişletmek için tıkla ... Hadi ya sana şifa olsun o zaman emmi ayıp ediyosun
teraspy' Alıntı: Aha,ben hastayım dedim ,şifayı umuta kestin iyimi kıracağım kemiklerini Genişletmek için tıkla ... Hadi ya sana şifa olsun o zaman emmi ayıp ediyosun
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 31 Eki 2019 #18 Gençler "bir süre yokum" neden mi ... 7 gün önce hanım gribe yakalandı,H gittik, muayene oldu ve "mutasyona uğramış domuz gribi " dedi DR :) Hadiii,ilaçtı çorbadı yemekti derken bende yakalandım "mutasyona uğramış domuz gribi" ne iyimi ,bugün biraz iyiyim,bakayım dedim "neler olmuş" forumda,bişey olmamış iyiki :) (hani yoktum ya... tavsiyeforumu.com
Gençler "bir süre yokum" neden mi ... 7 gün önce hanım gribe yakalandı,H gittik, muayene oldu ve "mutasyona uğramış domuz gribi " dedi DR :) Hadiii,ilaçtı çorbadı yemekti derken bende yakalandım "mutasyona uğramış domuz gribi" ne iyimi ,bugün biraz iyiyim,bakayım dedim "neler olmuş" forumda,bişey olmamış iyiki :) (hani yoktum ya... tavsiyeforumu.com