ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Bunlarda malum yayınlar izleniyor mu
Yabancı uydulardakiler "evet" ,Türksat "hayır"Bunlarda malum yayınlar izleniyor mu
Yabancı uydulardakiler "evet" ,Türksat "hayır"
Hotbirdü astra yap izleHotbird ve eutelsat var olurmu bizim topçular için
13 derecedeki antenini 19za çevir,izle (aynısını yazmamak için uydu derecelerini yazdım )Hotbird ve eutelsat var olurmu bizim topçular için
TŞKLERHadi güle güle kullanın bakayım GX6605 li cihazlarda
Link eklendi
Rica ederim ,ama 2019 dan kalma o yazılım ,işe yara mı bilemiyorumTŞKLER
Tabii 2019 yazılımı , ben o yıl 59 yaşındaydım mübarek ,şimdi 62 ,ama çalıştı ve tabii çözmedi şifreleriDenedim ama yüklemedi başarısız uyarısı verdi yüklemeye çalıştığım cihaz botech piko 700 hd
kolayı var deneyelim bakalım olumlu olursa yazarım ama sanmıyorum
Ben flaşh bellekten yüklemeye çalıştım ondan hata verdi harelde yükleseymişimde boşuna yükleyecekmişim bilgilendirdiğin için çok sağolTabii 2019 yazılımı , ben o yıl 59 yaşındaydım mübarek ,şimdi 62 ,ama çalıştı ve tabii çözmedi şifreleri
Fox tan güncel dizi ve tarih ekranı ,rs232 ile atılacak tabii.
Rica ederimBen flaşh bellekten yüklemeye çalıştım ondan hata verdi harelde yükleseymişimde boşuna yükleyecekmişim bilgilendirdiğin için çok sağol
Allah uzun ömür versin Emmi desene ömründen 3 sene daha gitti sitem ediyor gibi yazmışın...Tabii 2019 yazılımı , ben o yıl 59 yaşındaydım mübarek ,şimdi 62 ,ama çalıştı ve tabii çözmedi şifreleri
Fox tan güncel dizi ve tarih ekranı ,rs232 ile atılacak tabii.
O yıllar dolar 5.60 ,benzin 7.00,altın gram 292 tl imiş ,abooo nerelere gelmişiz haaaaaAllah uzun ömür versin Emmi desene ömründen 3 sene daha gitti sitem ediyor gibi yazmışın...