teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bir de bakmışsın aynen bizim gibiler,hiç değişiklik yokGelsinler şu moddayım
Bir de bakmışsın aynen bizim gibiler,hiç değişiklik yokGelsinler şu moddayım
Ben biliyordum zaten,bu gün araba ile gelirken tepeden ışık tutup "hoooop,tepede kırmızı yanıyordu" dediler,duramadım tabiieninde sonunda itiraf etmek zorunda kalacaklar.
Yalnız değiliz...
Dünya beni şaşırtmıyor hocam yani böyle birşey olsada şaşırmamBir de bakmışsın aynen bizim gibiler,hiç değişiklik yok
beyaz peynir comingAyran hazı dolapta,ama yanında pide de isterlerse vay halimize
Balon demişler zatenmade in china çin işi onlar heryere burnunu sokuyorlar benim Tony Stark gibi param olsa bende öyle drone'lar yapardım...
Balon demişler zatenmade in china çin işi onlar heryere burnunu sokuyorlar benim Tony Stark gibi param olsa bende öyle drone'lar yapardım...
Bir zamanlar ne meşhurdu uydu telefonlarıuydu telefonları ucuz ve sorumsuz olsaydı uzun menzilli drone denemesi yapardım...
Balon demişler zaten
Bir zamanlar ne meşhurdu uydu telefonları
Sorma ya,bir de arabada konsol üstünde taşıyorlardı ,sırf görünsün diye telefonAynen üstat. Hele faturası.
Allah rahmet eylesin ,demek ki rahmet istemiş .Sene 1993 ya da 94 rahmetli kuzenim Toyota almış son model, içinde bir de araç telefonu kütük gibi, ilk kez araç telefonunu da orada görmüş ve konuşmuştum, hey gidi günler hey, mekanı cennet olsun... :(