Tamir mi? yeni tv mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkarakalem

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
mkarakalem
Arkadaşlar Lg 32lw5500 tv min anakartı arızalanmış.
Servis anakart değişimine 850 tl istiyor.

Sizce servise değiştirteyim mi ettireyim , tamir edilebilirmi yada yeni tv mi alayım.?
Tavsiyelerinizi bekliyorum
@Adem Helvacı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eger el beceriniz varsa anakart degisimi kendinizin yapabilecegi basit bir islemdir,sizin anakartiniz lg sayfasinda 300 tl görünüyor,550 tl iscilik istemeleri absürd olmus.Kendiniz takamazsaniz bile ankarti kendiniz alin taktirin bu isi yapabilen birisine/bir yere..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Eger el beceriniz varsa anakart degisimi kendinizin yapabilecegi basit bir islemdir,sizin anakartiniz lg sayfasinda 300 tl görünüyor,550 tl iscilik istemeleri absürd olmus.Kendiniz takamazsaniz bile ankarti kendiniz alin taktirin bu isi yapabilen birisine/bir yere..
Verdiğiniz sitenin LG ile resmi bir bağı yok maalesef Türkiye'de çok fazla kullanılan bir yöntem bu, Google reklamlara abanıp üste çıkıyorlar

İmkan varsa yeni tv daha mantıklı en azından 2 yada 3 yıl garantisi olur

Birde yaşanan arıza besleme kaynaklı ise belli belirsiz zamanda değişen anakartı da bozabilir

Tercih size kalmış

Bu firmayla görüştüm anakartı 850 tl dedi.bu fiyat tamir fiyatıymış

Ben olsam; 300 liralık parça ile suni teneffüs yapardım tiviye...

:alsana

Anakart alabileceğim bildiğiniz güvenilir bi site var mı?

Aynı konu ile ilgili farklı yerlere yazmanın yan etkileri bunlar.

Cevapladığım konu bildirimler ile yine önüme geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt