newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şu tip ankastre modüller var 100 tl civari kiradan dusmeye bile gerek kalmaz aslında,boyle almak daha mı mantıklı diyorsunuz
gayet güzel hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
letgo uygulaması ilk çıktığından beri kullanıyorum, aracı kurum olmaması benim için daha iyi çünkü iade vs... derdin sıkıntın olmuyor. Ado'nun söylediği gibi abuk sabuk mesajlarla muhatap olmadan geçiyorum, resmi ve kibar bir üslupla konuşup satış konusunda anlaştıktan sonra alıcı ile iletişim kurup satışı tamamlıyoruz. bizim buralar ufak yer olduğu için (bartın) en ufak bir sıkıntı yaşamadım daha. evde atıl vaziyette duran ve hiçbir işe yaramayan bir sürü elektronik eşyayı ve mobilyayı letgo vasıtasıyla sattım. inanın her malın bir alıcısı var. misal 10 senelik camlı kocaman bir orta sehpa vardı camını kırmıştım hatta yeni cam yaptırmıştım 4-5 sene önce 300 liraya 1 cm kalınlığında siyah oval ısıya dayanıklı vs... neyse yeni mobilyaya uygun daha spor yeni sehpa siparişi verdim ve kaldırıp çöpe atmak yada arabaya yüklenip köye bırakmak zul geldi, çektim resmini koydum saat 21:00 civarı gece 1de mesaj geldi adam yalvarıyor eşinin sabah mevlüdü varmış adamda rest. aşçı buna sehpa almadan eve gelirsen boşarım seni demiş, ben 150 lira yazmıştım ama 100 liraya bırakacaktım alacak kişiye pazarlık payı koydum 50 lira. adam pazarlık bile etmedi gecenin 1inde koydum arabaya buluştuk verdim sehpayı dedimki 150 lira çok bu sehpaya 10 senelik malzeme zaten 100 liraya satacaktım adam yinede çıkardı 150 lira verdi. letgodan önce her malzemeyi çürütüp atıyorduk, ikinci elciler zaten ölücü şimdi hiç olmazsa yine 3-5 birşeyler geçiyor elimize, hemde temiz para.Letgo da aracılık eden bir sistem yok bildiğim kadarıyla.
Gittigidiyor, sahibinden gibi bir platform değil orası.
bu arada adam samsung 7000 serisi 50" uhd tv koymuş ilana sıfır 1 ay önce alınmış hiç açılmamış fişi faturası var 2500 liraya, gelde sevme letgoyu. bu arada letgo para verse benim kadar reklamını yaptıramaz sanırım, biraz reklam gibi oldu kusura bakmayın
Son düzenleme: