The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Amazon Fire Stick 4K 2022
799 TL
799 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
800 lira çok uygun fiyat hocam. yazılımı türkiye uyumlu değil uygulama yüklemek biraz uğraştırabilir onun dışında on numara fiyat performansAmazon Fire Stick 4K 2022
799 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiyatına göre çok iyi bir cihaz, satıcıda techstorm sağlam bir firma. Bende 3 adet cihaz olmasına rağmen alasım geldi, elip gidip geliyor sepete ekle butonuna800 lira çok uygun fiyat hocam. yazılımı türkiye uyumlu değil uygulama yüklemek biraz uğraştırabilir onun dışında on numara fiyat performans
Hocam oturduğum yerde fiyatı en uygun cihaz diyebilirim. Şuan 50% indirim var. Cihazı browser üzerinden maç izlemek, belki ileride iptv izlemek ve skpe yüklenebiliyorsa skype yükleyip(zoomda olabilir) kamera bağlayıp görüntülü görüşme yapma fikrim var. Birde google cihazı için youtube reklamlarını engellediğini duydum bunun aslı var mıdır?Fiyatına göre çok iyi bir cihaz, satıcıda techstorm sağlam bir firma. Bende 3 adet cihaz olmasına rağmen alasım geldi, elip gidip geliyor sepete ekle butonuna
Google Chromecast Tv mi ? Nasıl engelliyormuş youtube reklamlarını engelleyen çakma uygulamalar var her cihazda çalışan ama orjinal youtube uygulamasında reklam engellemenin tek yolu premium almak, başka bir çözüm bilmiyorumHocam oturduğum yerde fiyatı en uygun cihaz diyebilirim. Şuan 50% indirim var. Cihazı browser üzerinden maç izlemek, belki ileride iptv izlemek ve skpe yüklenebiliyorsa skype yükleyip(zoomda olabilir) kamera bağlayıp görüntülü görüşme yapma fikrim var. Birde google cihazı için youtube reklamlarını engellediğini duydum bunun aslı var mıdır?
Peki amazon cihazı yukarıdaki yazdığım işleri görür mü?Google Chromecast Tv mi ? Nasıl engelliyormuş youtube reklamlarını engelleyen çakma uygulamalar var her cihazda çalışan ama orjinal youtube uygulamasında reklam engellemenin tek yolu premium almak, başka bir çözüm bilmiyorum
Fazlasıyla görür, Amazon cihazlarını uygun fiyata alabiliyorsan ki %50 indirimli diyorsun, yurt dışındasın galiba alacaksan cube al arkana bakma.Peki amazon cihazı yukarıdaki yazdığım işleri görür mü?
Evet hocam, 35 Kanada doları şuan Fire 4k versiyonu. Cube çok tuzlu geldi, hali hazırda tvnin kendi içinde roku tv var lakin yavaş ve browser bulamadım.Fazlasıyla görür, Amazon cihazlarını uygun fiyata alabiliyorsan ki %50 indirimli diyorsun, yurt dışındasın galiba alacaksan cube al arkana bakma.