Selamlar
Adem Helvacı tam 1000. takipçiniz oldum. Yok mu bunun bir ödülü, ikramiyesi falan?
Teşekkürler, hoşbuldum. Sizin de yarın foruma katılışınızın yıl dönümüymüş. Bence bunu kutlamalıyız Koro96Adem Helvacı Hazırla 1 milyonu abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
D Dreamland Hoşgeldiniz foruma.
Vayy tesadüfe bak evet doğru Sota sizin memlette ne meşhur hemen geliyoruz abiyle haa ama ben teraspy emmisiz Adem Helvacı sız Umut Barış sız gelmem ona göreTeşekkürler, hoşbuldum. Sizin de yarın foruma katılışınızın yıl dönümüymüş. Bence bunu kutlamalıyız Koro96
Sota benim terfi gelmedi bak sen şu işeAhahahahah vay arkadaş forumda bir ilki daha gördük ne mutlu bizlere.
Destek sunan herkese sonsuz teşekkürler. Tavsiyeforumu ailesi olarak daha öyle büyük işlere imza atacağız ki, ülke bizden bahsedecek, hepimiz bu başarının birer parçası, birer neferi durumdayız en yeni arkadaşımızdan en kıdemli üyemize kadar.
Hepinizi seviyorum ?
D Dreamland yakın zamanda forum üyelerine (Aslında kıdemlilere ama size bir istisna yaparız) küçük bir sürprizimiz olacak diye planlıyorduk sevgili Sota ile.
Takipte kalın
Forumumuzu kendi forumu gibi bilip sürekli destekte bulunan ,birikimini paylasan arkadaşlarımızaAhahahahah vay arkadaş forumda bir ilki daha gördük ne mutlu bizlere.
Destek sunan herkese sonsuz teşekkürler. Tavsiyeforumu ailesi olarak daha öyle büyük işlere imza atacağız ki, ülke bizden bahsedecek, hepimiz bu başarının birer parçası, birer neferi durumdayız en yeni arkadaşımızdan en kıdemli üyemize kadar.
Hepinizi seviyorum ?
D Dreamland yakın zamanda forum üyelerine (Aslında kıdemlilere ama size bir istisna yaparız) küçük bir sürprizimiz olacak diye planlıyorduk sevgili Sota ile.
Takipte kalın
Gelmiş gelmemişmi ya nerden bakıyoduk ona bi bakim bakıyımattigin mesajlara beğeni gelmiyorsa.
sistem ne yapsın.