Valla benim saat hep kurulu ama çocuğu okula bırakmak için alarmdan yarım saat önce uyanıyorum mecburen ??Web tabanlı oyunlardan olan travıan'ı uzun yıllar oynadım. Ozel hayatı,uykuyu bıtırme noktasına getırdıgı ıcın bıraktım.
saat kurarak yasanmıyor
tactıcool cıddı anlamda sardı. aksam aksam 20 eldır verıyorum coskuyu
bence sende bır dene
Ekle beniValla benim saat hep kurulu ama çocuğu okula bırakmak için alarmdan yarım saat önce uyanıyorum mecburen ??
Aman dur hocam hanımla kavga mı ettiricen bizi ?
( bi göz gezdirirm ??)
Kahka basma, Tetiğe basOkudum ve kahkahayı bastım
Kahka basma, Tetiğe bas
Hocam insanın içinde olan birşey canilik.
Sanal da olsa silaha karşıyım ,demek onun için insanlar birbirlerini vuruyorlar,önce oyundaki tetiği sonrada gerçeğini deniyorlar,yani oyun gibi kolay herşey ,bence yasaklanmalı ,web sitelerine yasak koyacaklarına oyunlara koymaları lazım
Benimde aklimda geçiyordu. bazi psikio oyucunlarŞimdi baktım da güzel oyunmuş. Ama telefonun şarjını öldürür bu. Emulatörle PCde oynarım ben bunu.
Bu kadar silahla düğünlerde mağandalık yapanların, ev, iş yeri basıp birbirlerine sıkanların, teröristlerin aslında evvelinde gamer olduğunu mu söylüyorsun hacı?
Sanal da olsa silaha karşıyım ,demek onun için insanlar birbirlerini vuruyorlar,önce oyundaki tetiği sonrada gerçeğini deniyorlar,yani oyun gibi kolay herşey ,bence yasaklanmalı ,web sitelerine yasak koyacaklarına oyunlara koymaları lazım